Ekstra Bladet

Politiet efterlyser vidner til voldtaegt

- CARSTEN NORTON cno@eb.dk

En 17-årig mand blev søndag varetaegts­faengslet i otte dage, sigtet for voldtaegt af en 13-årig pige på Sauntevej i Hornbaek lørdag omkring klokken 17.

Nordsjaell­ands Politi vil stadig gerne høre fra borgere, som har set eller hørt noget i området mellem rundkørsle­n på Sauntevej og Hornbaek Fitness 2. juni ved 17-tiden.

Den 13-årige og den 17-årige havde et fjernt bekendtska­b og havde aftalt at mødes. Da den 13-årige kom til stedet, kaldte den 17-årige på hende inde fra et buskads.

De to havde ifølge politiet helt forskellig­e intentione­r med mødet. Den 13-årige afviste gentagne gange den 17årige. Alligevel tog han fat i hende og begik en fuldbyrdet voldtaegt, hvorefter han forlod stedet.

– Formålet med mødet er ikke seksuelt samkvem, men noget helt andet, har foruretted­e fortalt.

– Hun siger tydeligt fra, da han gør de første tilnaermel­ser, har Jan Hedager, vagtchef ved Nordsjaell­ands Politi, oplyst til Ekstra Bladet.

Anholdt på signalemen­t

Hun siger tydeligt fra, da han gør de første tilnaermel­ser

Den 13-årige fik efter voldtaegte­n kontakt til sin mor.

– Det er pigens mor, der kontakter politiet. Det sker kl. 20.30, har vagtchefen oplyst.

Mens politiet var i gang med en gerningsst­edsundersø­gelse, kom den 17-årige forbi. Han blev på baggrund af pigens signalemen­t genkendt og anholdt.

Der er tale om en etnisk dansk dreng fra Sydsjaella­nd, der var på besøg i Hornbaek-området.

Politiet kaeder ikke umiddelbar­t sagen sammen med den voldtaegt, som blev begået mod en 33-årig kvinde 17. maj i Hornbaek Plantage. Efterforsk­ningen af den sag er fortsat i gang.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Politiet efterforsk­er stadig en voldtaegt begået i Hornbaek Plantage 17. maj. Der menes ikke at vaere sammenhaen­g med lørdagens voldtaegt.
FOTO: KENNETH MEYER Politiet efterforsk­er stadig en voldtaegt begået i Hornbaek Plantage 17. maj. Der menes ikke at vaere sammenhaen­g med lørdagens voldtaegt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark