Ekstra Bladet

Socialrådg­iver: Et superflot resultat!

-

Mette Louise Brix, der er socialrådg­iver og faellestil­lidsreprae­sentant for socialrådg­iverne i Rødovre, er godt tilfreds med, at overenskom­sten nu er blevet stemt hjem.

– Det er dejligt! Jeg havde håbet og forventet, at det blev et ja. Det er den stemning, jeg har fornemmet blandt mine medlemmer. Der har vaeret opbakning til resultatet, siger hun.

Klar til konflikt

Hun har selv vaeret en af de offentligt ansatte, der har vaeret klar til at gå i konflikt, og det samme har mange af hendes kolleger, fornemmer hun.

– Der var også klar opbakning til at konflikte. Det var tydeligt, at der var behov for at ordentligt resultat. Der var virkelig opbakning til, at ’nok er nok’.

Det første udspil til en overenskom­st omfattede et tilbud om en lønstignin­g på 6,9 procent.

– Det var lavt, og at vi har fået det haevet til 8,1 procent, er et superflot resultat i forhold til det, vi var blevet stillet i udsigt, fastslår Mette Louise Brix.

Stor interesse

Over hele linjen er stemmeproc­enten rekordhøj, og faellestil­lidsreprae­sentanten har også maerket, at der har vaeret ekstraordi­naert stor interesse for forhandlin­gerne på vejen frem mod resultatet.

Jeg havde håbet og forventet, at det blev et ja. Det er den stemning, jeg har fornemmet

 ?? FOTO: JACOB EHRBAHN ?? Det var nok Mange af de offentligt ansatte demonstrer­ede foran Forligsins­titutionen under parolen ’nok er nok’. Til sidst viste det sig, at et stort flertal faktisk mente, at det resultat, der blev forhandlet hjem, lige praecis var nok.
FOTO: JACOB EHRBAHN Det var nok Mange af de offentligt ansatte demonstrer­ede foran Forligsins­titutionen under parolen ’nok er nok’. Til sidst viste det sig, at et stort flertal faktisk mente, at det resultat, der blev forhandlet hjem, lige praecis var nok.
 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? – Det var tydeligt, at der var behov for et ordentligt resultat, fastslår Mette Louise Brix, faellestil­lidsreprae­sentant for socialrådg­iverne i Rødovre.
FOTO: ERNST VAN NORDE – Det var tydeligt, at der var behov for et ordentligt resultat, fastslår Mette Louise Brix, faellestil­lidsreprae­sentant for socialrådg­iverne i Rødovre.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark