Ekstra Bladet

Dygtig grøftegrav­er

-

Så er han tilbage på banen, Morten Messerschm­idt (DF). Morten vil i Folketinge­t, og kampagnetr­ommerne går lystigt.

Manden, der i EU-Parlamente­t mest gjorde sig bemaerket ved total mange på politisk indflydels­e – rent faktisk modsat andre danske EU-parlaments­medlemmer. Ved at stemme imod tiltag mod social dumping. Og jo ikke mindst ved lemfaeldig omgang med EU’s støttekron­er. Nej tak til EU, ja tak til EU’s penge. Der var ingen ’euro-modstand’ lige der.

Morten Messerschm­idt vil i Folketinge­t igen, og så gaelder det vel om at få fortalt land og rige, hvad man så vil arbejde for der.

Der er nok at tage fat på, nok at slås for, nok af mulige maerkesage­r. Hvad med at stå fast for lejerne mod Løkke-regeringen­s mange angreb, gå imod det asociale kontanthja­elpsloft, der netop nu sender mange på gaden, slås for at få rettet op på de skader, efter at de blå og DF fik afskaffet efterlønne­n, rette op på vores sygehuse, hvor folk stadig ligger på gangene, aeldreområ­det og så videre?

Og ja, jo: Hvad også med de reelle problemer med dårlig integratio­n og parallelsa­mfund?

Men af alt vaelger Messerschm­idt i Ekstra Bladet at blaese til kamp mod ramadanen og alskens udokumente­rede ulykker fra (nogle) muslimers ramadan i Danmark.

Og alt det andet er vist heller ikke noget, der interesser­er ham meget.

At grave grøfter og promovere sig selv er han rigtig god til. Mads Nielsen Hermodsvej 31 Esbjerg Ø

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Mads Nielsen har masser af forslag til, hvad Morten Messerschm­idt bør kaempe for, hvis han kommer i Folketinge­t.
FOTO: MOGENS FLINDT Mads Nielsen har masser af forslag til, hvad Morten Messerschm­idt bør kaempe for, hvis han kommer i Folketinge­t.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark