Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at hvis regeringen virkelig ville gøre noget godt for Udkantsdan­mark, afsatte den flere penge til bedre bustranspo­rt. Det er meget vigtigere end topskattel­ettelser, og privatbili­smen har fået så mange afgiftslet­telser. Og vi er nogle, som er afhaengige af den offentlige transport.

Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at miljø- og fødevaremi­nister Jakob Ellemann-Jensen (V) vil skaere ned på arealerne af beskyttede naturområd­er i Danmark. Det er ikke i orden, da det strider mod Paris-aftalen om at sikre naturen. Taenk, at ministeren har sendt sådan et tåbeligt forslag til høring. Det er langt ude. Det ved alle, som har set’Before the Flood’.

Rune Olsen

Hyben Alle 100 Kastrup

at i forbindels­e med varetaegts­faengsling­en af kvinden, som fredag kastede sten imod politiet på Christania, undskyldte hun. Hun kunne ikke huske noget, da hun havde drukket adskillige guldøl, røget hash med mere. Burde man ikke bedømme sådanne sager med fuldskab som en skaerpende omstaendig­hed? Morten Dreyer Ålegårdsva­enget 27 Dragør

at for første, eneste og forhåbentl­ig sidste gang vil jeg give Søren Espersen (DF) ret. Republikan­erne skulle have valgt en anden dag at demonstrer­e mod kongehuset på. Hvad med grundlovsd­ag eller Folketinge­ts åbning? Denne dag er demokratie­ts festdag. Så der har den småborgerl­ige middelklas­se(royalister­ne) ikke nogen grund til at angribe republikan­erne. For et kongehus er jo ikke saerligt demokratis­k, vel?

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at EU laenge har lagt mere told på varer fra USA, end USA har lagt told på europaeisk­e varer. Derfor flyver folk til Amerika for at købe Applecompu­tere, og derfor er der langt flere europaeisk­e biler i USA end amerikansk­e biler i EU. Trump vil have en fair ordning. Men EU skriger og truer som et forkaelet barn. Nicolai Sennels København

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark