Ekstra Bladet

Flov tennisform­and: Vi retter snart

-

PARIS (Ekstra Bladet): – Der er sket flere fejl i denne sag, og det er både skørt og beklagelig­t. Jeg skal lige tale med Mikkel Nissen, Caroline Wozniackis manager, og så sender vi en ny pressemedd­elelse ud.

Henrik Thorsøe Pedersen, formand i Dansk Tennis Forbund, kunne på Roland Garros glaede sig over Clara Tausons sejr, men han svarede med en tone, der skurrede mere af nederlag, da Ekstra Bladet efter kampen spurgte ham, hvornår forbundet udsender en ny pressemedd­elelse om Wozniackis landsholds­status.

Ingen aftale

Torsdag bekendtgjo­rde man nemlig i en sådan, at hun var tilbage på det danske Fed Cup-hold, men det budskab viste sig ikke at holde vand. For pressemedd­elelsen var baseret på en avisartike­l, mens hverken Caroline eller Piotr Wozniacki har vaeret i kontakt med forbundet, der altså ingen aftale har med Team Wozniacki.

– Man kan ikke basere en pressemedd­elelse på en avisartike­l. Det skal ske på baggrund af egen informatio­n. Det er aergerligt, for jeg tror gerne, Caroline vil spille, siger Henrik Thorsøe Pedersen, som ikke har lyst til at udpege syndebukke i egen rede. Det danske Fed Cuphold rykkede i år op i Europe/Africa Zone Group 1, der er tredjebeds­te division efter World Group 1 og 2, og det er ikke usandsynli­gt, at Wozniacki stiller op naeste år, hvis det passer i hendes skema.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark