Ekstra Bladet

I skidt selskab FAKTA OM FILMEN

-

Hargitay har vaeret taet på eller ligefrem ven med en raekke af de personer, der mest på ondt har tegnet internatio­nal fodbold gennem de seneste mange år. Foruden Blatter, som er udelukket fra al fodbold på grund af korruption, har Hargitay også haft omgang med to tidligere vicepraesi­denter i FIFA, Mohamed bin Hammam fra Qatar og Jack Warner fra Trinidad og Tobago.

De er begge udelukket fra al fodbold på livstid. På grund af omfattende korruption. Bin Hammam, som Hargitay kalder for sin broder, og som han var saerlig rådgiver for, købte en lang raekke stemmer i et forsøg på at vaelte Blatter som FIFApraesi­dent i 2011. Det blev opdaget. Jack Warner fyldte i mange år uretmaessi­gt sine lommer med fodboldens penge. Han blev endeligt afsløret i 2015.

Afhaengig af spillet

Sammen med sin søn, Stevie, er Hargitay stadig en del af den internatio­nale fodboldver­den.

Hargitay-familien var involveret i praesident­valget i FIFA i 2016, hvor Gianni Infantino slog Hargitays mand, sheik Salman fra Bahrain.

Mon ikke Hargitay-familien også er et sted derude i mørket, når FIFA naeste år igen skal vaelge praesident? Det er han nok. Han er afhaengig af det politiske spil. ’A World Cup of Spies’ er blevet en succes forstået på den måde, at mange lande har købt den. Politiken Fonden har ydet økonomisk støtte, og desuden har den tyskfransk­e tv-station Arte lagt et stort beløb. Indtil videre er den solgt til 14 lande, herunder svensk, finsk, japansk og hollandsk tv. Filmen ’A World Cup Of Spies’ kan ses på Ekstra Bladet+.

Laes i morgen om den russiske praesident, der gik i panik. Han var bange for at miste VM.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark