Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Din tirsdag starter lidt gråt, da du skal på job, og dit humør er ikke til rugbrødsar­bejde og leverposte­jsmadder lige nu. Du er mere til det sjove her i livet. Du kan føle dig traet, isaer på den anden side af frokost, og kan bede om at holde tidligt fri. Din aften bliver afslappend­e.

LØVEN 23/7-23/8

Efter at du de sidste par dage har haft stor fokus på dine relationer og andres behov, måske isaer dit parforhold, vender tingene 180 grader. Du vil blive mere indadvendt og have fokus på relationen til dig selv. Du vil taenke over hvilke relationer der er sunde i det lange løb.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du har vaeret nysgerrig de seneste par dage, og har haft lyst til at laere noget nyt, hvilket du ganske givet også har haft held med. Du tager fat igen i dag, først på dagen, men senere på dagen vil du traenge til at vaere hjemme sammen med din familie, eller andre du har kaer.

TYREN 21/4-21/5

Folk omkring dig har forsøgt, at få dig til at undgå at vaere alt for stresset. Det har måske kun fået dig til at stresse endnu mere. Tirsdagen starter desvaerre lidt på samme måde, som mandag sluttede. Men på den anden side af frokost, ser det anderledes lyst og optimistis­k ud.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du tager endnu en dag fat på jobbet, og sikkert fra den lyse morgenstun­d. Det kan vaere et klogt traek af dig, så kan du måske bede om at få lov til at gå tidligere fra jobbet. Fra i eftermidda­g vil du nemlig have lyst til at vaere sammen din partner, eller anden taet relation.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Din økonomi har vaeret under lup de seneste par dage, men i dag har du lyst til bare at gøre det, der falder dig ind. Du har også talent for at få gjort dig et par gode nye indkøb, og du er også god til at få solgt dét du ikke har brug for. Du har et handelstal­ent, der bor en saelger i dig.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I går var du ikke i humør til at arbejde alt for hårdt, du ville hellere holde fri. Du kan måske have det lidt på samme måde først på dagen i dag. Men på den anden side af frokost tager du hårdt fat, og du bliver mere målrettet og ambitiøs, end du har vaeret det på det seneste.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du vågner endnu en dag op fuld af liv og vitalitet. Det er sommer, og du nyder at solen lokker dig tidligt ud af sengen, så du kan få bestilt noget. Du er kreativ og har mange gode ideer. Du er myreflitti­g til helt ud på eftermidda­gen, og har sikkert svaert ved at slippe tingene.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Din tirsdag kommer til at minde meget om din mandag, og det er vel egentlig ganske heldigt, med alt det gode mandagen sikkert bragte for dig. Du var sammen med mange mennessker og pengene sad nok lidt løst. I eftermidda­g kan du få kigget lidt på økonomien.

KREBSEN 22/6-22/7

Man må håbe at du fik ladt batteriern­e godt op i går, for i dag går det virkelig staerkt. Specielt når vi kommer ud på eftermidda­gen, er der for det første en masse der traekker i dig rent personligt, og du vil også få tilbud om masser af oplevelser, det er bare om at haenge i nu.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du kan med fordel tage endnu en hjemmearbe­jdsdag, hvis det altså overhovede­t er muligt for dig. Du arbejder mest effektivt med tingene hjemmefra nu, hvor du også kan klare alskens huslige haengepart­ier. Ud på eftermidda­gen skal du huske at have det sjovt også.

FISKENE 20/2-20/3

Efter en lidt tung mandag morgen, og en lidt svaer start på ugen, isaer først på dagen i går, ser tirsdagen heldigvis anderledes positiv ud for dit vedkommend­e. Du anede det måske allerede lidt igår, og fra i eftermidda­g vil du vaere helt i dit es, og du vil ikke mangle energi.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark