Ekstra Bladet

Vermund: Dansk Folkeparti har ikke løst problemern­e

-

Pernille Vermund holder ikke igen med sin kritik af de borgerlige partier – og ikke mindst DF – da Ekstra Bladet taler med hende.

– Politikern­e, som sidder på flertallet, er alle gået til valg på, at de vil få styr på udlaending­epolitikke­n. De bryster sig af antallet af stramninge­r i stedet for at forholde sig til, at problemern­e stadig bliver vaerre. Så har man altså ikke løst problemern­e og vendt udviklinge­n. Det er både DF og de øvrige partier, men DF sidder som det største parti i blå blok, så de baerer jo en vaesentlig del af ansvaret for den udvikling.

– Det kan virke paradoksal­t, at du kritiserer et parti, som du vel burde vaere rørende enig med på mange punkter?

– Jeg synes, at jeg kritiserer politikern­e generelt. Men det ville jo ikke give nogen mening at kritisere Enhedslist­en eller Radikale Venstre, når udfordring­en er de politikere, der sidder med ansvaret nu. De gik altså til valg på at løse problemern­e.

– Men handler det ikke også om, at du gerne vil fiske nogle potentiell­e DFvaelgere frem ved det valg?

– For mig handler det om at få løst problemern­e. Havde DF og de øvrige partier løst problemern­e, og havde de taget et opgør med de konvention­er, der spaender ben for de rigtige løsninger, så havde der ikke vaeret behov for Nye Borgerlige.

For mig handler det om at få løst problemern­e

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark