Ekstra Bladet

Fire tiltalt: Pressede kosteskaft op i endetarmen på laerling

- DAVID ATTARDO jukr@eb.dk daat@eb.dk

En 20-årig håndvaerke­rlaerling blev ifølge politiets tiltale mishandlet gennem flere måneder af sin chef og tre andre kolleger. Det skriver Fagbladet 3F.

Fire håndvaerke­re skal i juni i retten, hvor de er tiltalt for vold af saerlig rå, brutal eller farlig karakter og mishandlin­g af en tidligere laerlinge.

Ifølge tiltalen foregik overfalden­e fem gange fra marts til 15. september 2016, hvor fremgangsm­åden var den samme.

Angiveligt blev den unge mand vaeltet omkuld og holdt fast, mens laerlingen­s chef pressede et kosteskaft op i endetarmen på ham. af deres som blondine.

’Laerlingen skriger og beder flere gange maendene om at stoppe. Laerlingen er efterfølge­nde øm og har blødninger i endetarmen’, lyder det blandt andet i anklageskr­iftet, som 3F er i besiddelse af.

Rystende opførsel

Overfalden­e fandt ifølge politiet sted på forskellig­e byggeplads­er i Horsens og Odense, mens han også skulle vaere blevet overfaldet i firmaets lager i Kolding. Det ryster anklageren. – Jeg har aldrig oplevet noget lignende!

– Det er efter min opfattelse langt, langt over graensen for håndvaerke­r-humor eller normal adfaerd på en arbejdspla­ds, siger Anna Holm, anklager hos Sydøstjyll­ands Politi.

Ud over overgreben­e er de fire maend også tiltalt for at have filmet overgreben­e, ligesom de er tiltalt for voldtaegts­paragraffe­n, der har en strafferam­me på op til otte års faengsel.

Den tiltalte chef og en forhenvaer­ende kollega naegter sig skyldige.

De to øvrige tiltalte i sagen er ikke danske statsborge­re og kraeves derfor udvist af Danmark.

Laerlingen skriger og beder flere gange maendene om at stoppe

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Stilskifte
Conchita Wurst var naesten ikke til at genkende, da hun i weekenden mødte op som blondine til et velgørenhe­dsarrangem­ent i den østrigske hovedstad, Wien.
FOTO: ALL OVER PRESS Stilskifte Conchita Wurst var naesten ikke til at genkende, da hun i weekenden mødte op som blondine til et velgørenhe­dsarrangem­ent i den østrigske hovedstad, Wien.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark