Ekstra Bladet

Politiet: Den ’kidnappede’ ser ud til at have det godt

-

Københavns Politi har nu vaeret i kontakt med den unge mand, der ellers har vaeret frygtet kidnappet. Det fortaeller efterforsk­ningsleder Steffen Th. Steffensen, Københavns Politi, til Ekstra Bladet.

– Han ser ikke ud til at vaere kommet synligt til skade, siger efterforsk­ningsleder­en.

Den omtalte kidnapning udspandt sig sent torsdag eftermidda­g på Husum Torv.

Der blev affyret skud, og ifølge politiet blev en mand foran øjnene på civile politifolk, som tilfaeldig­vis var i området i anden anledning, tvunget ud af en af bilerne og ind i en anden vogn, en Audi.

Derfor vurderede politiet, at den unge mand, der har anden etnisk baggrund, kunne vaeret blevet kidnappet.

Dette har manden hårdnakket benaegtet. Både over for Ekstra Bladet og politiet.

Men indtil i nat havde politiet ikke fysisk vaeret i kontakt med manden. Al kommunikat­ion var foregået via telefonen. Og derfor ville politiet gerne ved selvsyn se, om manden nu også havde det godt.

– En patrulje stødte tilfaeldig­t på ham natten til tirsdag, hvor han kom gående med nogle venner ude i Tingbjerg, fortaeller Steffen Th. Steffensen.

Blev afhørt

vitterligt – Han blev taget med ind til Station Bellahøj, hvor han kort blev afhørt. Han forklarede, at han ikke var blevet bortført. Ellers ønskede han ikke sige meget mere, fortaeller efterforsk­ningsleder­en.

– Han så ikke ud til at have synlige skader. Og efter endt afhøring fik han lov at gå igen, tilføjer efterforsk­ningsleder­en.

Men selv om politiet nu har mødt og snakket med den unge mand, er sagen ikke slut.

– Vi har tre faengslede i sagen. Vi mangler stadig at klarlaegge motivet. Desuden inkluderer sagen jo både skyderi, ligesom også en betjent blev forsøgt påkørt. Set fra vores side er sagen derfor langtfra slut, fortaeller Steffen Th. Steffensen.

 ?? FOTO: STEVEN KNAP/BYRD ?? En af tre anholdte ved den voldsomme episode i Husum. Her blev der blandt andet affyret skud.
FOTO: STEVEN KNAP/BYRD En af tre anholdte ved den voldsomme episode i Husum. Her blev der blandt andet affyret skud.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark