Ekstra Bladet

HVAD! TALER I IKKE SAMMEN

-

der tuder over en misset VM-billet, eller SKUFFEDE SPILLERE, rimelig kritik af landstraen­erens dispositio­ner?

Sandheden skal muligvis findes et sted midt imellem, men under alle omstaendig­heder er det artige sager, vi er vidne til.

Danske landsholds­spillere har sjaeldent luftet det beskidte sengetøj på den offentlig tørresnor, men først Daniel Wass og nu Andreas Bjelland har virkelig smidt svesken på disken.

dissekeret, og trods de åbenlyse spillemaes­sige DANIEL WASS HAR VI kvaliteter har vi at gøre med en mand, der i flere omgange ikke har grebet de landsholds­chancer, han har fået – og som udviste en sløj karakter i forbindels­e med flere afbud.

en helt anden sag – og den snart ANDREAS BJELLAND ER klubsøgend­e forsvarssp­iller med den kølige boldomgang føler sig virkelig pisset på af landstraen­er Åge Hareide.

Så voldsomt, at han åbenbart har behov for også at lade omverdenen vide, hvad han forhåbentl­ig selv har sagt til Åge Hareide.

Eller måske var han så paralysere­t, at han ikke fik fortalt Åge Hareide, hvad han virkelig mente.

omstaendig­heder: Andreas Bjelland skal ikke UNDER ALLE høre et ondt ord for at melde rent ud. Alt for meget bliver spinnet, fortiet og fordrejet. Også i fodboldver­denen.

På positivlis­ten taeller da også, at spillerne er buldrende skuffede over, at VM-drømmen ikke blev opfyldt.

Ifølge Andreas Bjelland var han forud for det genoptraen­ings-skema, som han angiveligt havde lagt med landsholde­ts behandlers­tab, og var med egne ord ’100 procent sikker på at blive klar til Peru-kampen’.

noget andet – formentlig i samråd ÅGE HAREIDE MENTE med behandlert­eamet, men tilbage står bare det klokkeklar­e spørgsmål: Sig mig, taler I overhovede­t ikke sammen?

Hvordan hulen kan der vaere så stor uenighed om, hvorvidt en spiller bliver klar eller ej?

Herfra er der fuld forståelse for, at Hareide ikke vil belaste truppen med skadede spillere, men have friske folk omkring sig – og vi kender heller ikke Åge Hareides version af Bjellands udlaegning.

selv – og Andreas Bjelland er en ganske MEN! HVIS SPILLEREN godt begavet og realistisk fyr – melder sig klar og oven i købet er FORAN et genoptraen­ingsforløb, han har lagt sammen med landsholds­staben, så må der vaere noget kommunikat­ion et eller andet sted i kaeden, der er gået fuldstaend­ig i vasken.

Ja, skader kan vaere komplicere­de, men Andreas Bjelland har trods alt haft så mange, at han på et langt straek er den største ekspert.

også saette et beskedent spørgsmåls­tegn MAN KAN MÅSKE ved Åge Hareides sang om loyalitet.

Man har ikke kunnet forstå andet på Hareide, end at Andreas Bjelland var en nøglefigur på landsholde­t, men åbenbart ikke nok til, at han fik en lille åbning for at blive klar efter en skade.

Andreas Bjelland har – når vi rammer NÅR DET ER SAGT:

Peru-kampen – ikke spillet en fodboldkam­p i to måneder og selvom han er fysisk klar og kan klare de test, der nu måtte vaere, så kan man jo godt diskutere, om en mand uden kamptraeni­ng i så lang tid er vaerd at satse på?

Når Åge Hareide så oven i købet kunne se, at Andreas Christense­n gjorde en god figur med Sverige og kan nogle af de samme ting, så kan valget stadig forsvares.

AT ÅGE HAREIDE også blev presset af, at hans angribere alle som en ikke ligefrem brager igennem, og derfor valgte at tage en ekstra spids med, så skulle det jo koste et andet sted. Det blev altså en forsvarssp­iller, og Andreas Bjelland trak det korteste strå med Hareides skadesfork­laring, der her på bagkant naeppe var clearet med Bjelland selv.

Med både Bjellands og Daniel Wass’ bredsider mod Åge Hareide breder der sig en lille flig af, at den norske landstraen­ers håndtering af kommunikat­ionen omkring spillerval­g, afbud, fravalg – og nu også skadesforl­øb – halter.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark