Ekstra Bladet

Daddy knap så cool: Det bliver svaerere for mig end for min kone

-

Hans Lindberg er klar til to ugers traeningsl­ejr i Guadeloupe, selv om han søndag blev far for anden gang ved en fødsel, der blev sat i gang før tiden.

– Vi var på hospitalet fredag morgen, og så blev Jeanette stille og roligt sat i gang. Der skete så først noget for alvor lørdag kort før midnat, og så fødte hun en søn søndag morgen klokken halv-syv, fortaeller Füchsefløj­en

– Hun havde termin 16. juni, men hun blev sat i gang, fordi der var nogle indikatore­r på, at hun havde graviddiab­etes. Han vejede 4,2 kilo, da han kom ud, og det er normalt, når der er tale om diabetes. Så anbefaler de, at man saetter fødslen i gang før tid – og det passer jo så i bund og grund meget godt i forhold til det her.

– Fantastisk kone du har! Og så får du lov til at stikke afsted til landskampe og Guadeloupe …

– Jamen, alle efterfølge­nde tests har vaeret gode, og vi forlod sygehuset allerede søndag aften. Jeg har en staerk hustru, og vi har selvfølgel­ig talt om det her, så der var ingen betaenkeli­gheder, siger Hans Lindberg.

– Familien kommer til Berlin og hjaelper, og vi har taget dette valg sammen. Det er klart, det er ret specielt lige at have fået søn nummer to, og mindre end to døgn tager jeg så vaek fra ham. Men det er nu engang sådan, det er.

– Jeg tror faktisk, det bliver svaerere for mig end for min kone. Jeg kan godt maerke, det er underligt, at man det ene øjeblik står med en nyfødt søn på armen, og det naeste er man så i gang med at pakke en taske. Det er ret underligt.

toft

 ?? FOTO: HENNING BAGGER ?? – Jeg har en staerk hustru, og vi har selvfølgel­ig talt om det her, så der var ingen betaenkeli­gheder, siger Hans Lindberg.
FOTO: HENNING BAGGER – Jeg har en staerk hustru, og vi har selvfølgel­ig talt om det her, så der var ingen betaenkeli­gheder, siger Hans Lindberg.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark