Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Dagen i dag er af en mere problemati­sk størrelse. Du har mest brug for at vaere dig selv, men deadlines og andet truer, og måske er der er noget, der er ved at gå i vasken i sidste øjeblik. Forvirring er dagens orden, og du må hellere dobbelttje­kke dine aftaler og din kalender.

LØVEN 23/7-23/8

Du bør vaere rimelig opmaerksom på din økonomi de naeste par dage. Det kan isaer vaere du skal tjekke papirer vedrørende det offentlige, om alt nu også stemmer. Ikke at du skal vaere bange for at blive snydt, eller at du selv har snydt, men fejltagels­er kan ske. Tjek det i dag.

SKYTTEN 23/11-21/12

Familieliv­et er i fokus lige nu, og du orker sikkert bedst at vaere hjemme, hvor du sikkert også føler der er et par knaster der skal klares lige nu. Et par kanter skal files, og det kan ikke udelukkes, at det isaer drejer sig om hvem der bestemmer hvad. Hvem har bukserne på? Traef valg.

TYREN 21/4-21/5

I dag er du sikkert kommet til at dobbeltboo­ke kalenderen i forhold til aftaler med venner, og det er nu engang svaert at vaere to steder på én gang. Du har haft et lille tema kørende omkring, ikke at vaere overbooket på det seneste, så i dag kan du rydde op én gang for alle.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Dit parforhold er i fokus i dag. Desvaerre kan det ikke udelukkes at der kan vaere misforståe­lser i luften, mellem dig og din partner. Det kan måske ligefrem komme til dramatiske optrin, i form af jalousi. I må forsøge at tale jer til rette, alt det bedste I har laert.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du er på farten i dag, og føler sikkert at du skal nå en masse fra A til Z. Men husk nu at køre forsigtigt, der kan vaere flere der er desoriente­rede eller uopmaerkso­mme i trafikken i dag. Du kan vaelge at vaere det modsatte, og så forsøge at acceptere at kunne nå lidt mindre.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Selvom du har meget godt fat i din målsaetnin­g, og hvad du i det hele taget vil med tingene, kan det ikke udelukkes at du i dag bliver lidt traet, og lidt føler at du let taber tråden, og måske ligefrem føler at du taber målet af syne. Det er kun midlertidl­igt, du finder modet igen.

VAEGTEN 24/9-23/10

Der skal knokles på jobbet lige nu, og det kan desvaerre ikke udelukkes at du sikkert føler dig en anelse bagud med et par ting. Du kan tilmed føle at et par ting er lige ved at gå i vasken, og bare forsvinder ud i den blå luft. Det er tid til ”feberredni­nger”, traek vejret dybt.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Denne onsdag er praeget af en masse økonomiske spekulatio­ner. Det er ikke sikkert der er noget at vaere reelt bekymret for, det kan i det store hele vaere småting, men på en eller anden måde generer det dig mere end vanligt. Du må vaere så konstrukti­v du nu engang kan.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har haft en stor lyst til at udvide din horisont de seneste par dage, og du har kun følt at det hele var godt og givende. Men der er måske også sket så meget, at du måske har tabt tråden undervejs i kampens hede. I dag kan du saette dig roligt ned, og få styr på sagerne.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har lyst til at udfordre dig selv og din kreativite­t lige nu, men det kan desvaerre godt vaere, at du komme til at gabe over en lige lovlig stor mundfuld. Ikke sådan at du ikke kan klare udfordring­erne i det lange løb, men på den korte bane føler du dig lidt udfordret i dag.

FISKENE 20/2-20/3

Du havde en rigtig god dag i går mandag, og har egentlig lige så meget lyst til at tage fat i dag, som du havde i går. Du kan dog blive udsat for misundelse, på grund af dit store overskud. Der kan også vaere folk der bagtaler. Dem om det, du har lov til at have overskud.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark