Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

Øksen mangler stadig

- Cama@eb.dk

SORØ: Tirsdag var en ung mand på servicesta­tionen ved Tuelsø og sagde, at han ville have en burger, og hvis han ikke fik den, ville han flå hovedet af ekspedient­en. Da manden var på vej ud af butikken, snuppede han fem engangskru­s, som han tog med. Så kørte han fra stedet. Politiet har en formodning om, hvem manden er. RANDERS: En 36-årig kvinde er sigtet for vold, efter en patrulje kørte til et slagsmål tirsdag aften på Søren Møllers Gades. Tre kvinder havde vaeret i håndgemaen­g efter nogle uoverensst­emmelser på gaden, hvor der blandt andet blev kastet med en kakaomaelk. Ud fra vidneudsag­nene endte betjentene med at sigte en 36-årig kvinde for at have kradset en 28-årig kvinde.

RØDBY: En 47-årig mand med bopael i Sverige har vaeret eftersøgt af politiet siden juli måned, hvor han blev sigtet for menneskesm­ugling. Tirsdag blev han endeligt udleveret til Danmark og varetaegts­faengslet for at have hjulpet to udenlandsk­e maend ind i Danmark uden gyldige papirer.

SANDVIG: Tirsdag aften oplyste en turist, at han havde fundet en granatlign­ende genstand i vandkanten ved Strandprom­enaden. Minørerne blev tilkaldt og konstatere­de, at der var tale om en intakt lysmarkeri­ngsgranat. De tog granaten med med henblik på destruktio­n.

STEVNS: En kvinde skabte utryghed i et område med plejebolig­er, da hun gik fra bolig til bolig under diverse påskud. Kvinden formodes at vaere den samme, som i weekenden stjal ur og penge fra en 92-årig kvinde. Politiet leder nu efter den ubudne gaest. AARHUS: En 37-årig mand blev i går fremstille­t i grundlovsf­orhør og sigtet for grov vold efter forsaetlig­t at have påkørt en kvinde i Beder tilbage i april. Politiet havde søgt efter manden i noget tid.

NAESTVED: En kvinde, der var temmelig påvirket af euforisere­nde stoffer, havde set sig gal på en parkeret bil, der holdt stille. Kvinden gav bilen et spark på den ene baglygte, med det resultat at lygteglass­et knaekkede. Et vidne tilbagehol­dt kvinden og tilkaldte politiet. Den 29-årige blev anholdt og sigtet for haervaerk og senere efter lov om euforisere­nde stoffer.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark