Ekstra Bladet

Kim K. påvirkede Trump

-

Tidligere på måneden Kim Kardashian ind i en for hende noget atypisk sag.

Realitystj­ernen, der isaer er kendt for serien ’Keeping up with the Kardashian­s’, for sin berømte bagdel, sin makeup-linje og sine sexede selfies, besluttede sig for at bruge sin gennemslag­skraft på sociale medier til at gøre en forskel for den 63-årige Alice Marie Johnson, der er idømt livstid for en ikkevoldel­ig narkoforbr­ydelse.

Hun har siddet i faengsel siden 1997 uden mulighed for løsladelse. Familie, venner og aktivister har laenge kaempet for, at Alice Marie Johnson skulle benådes.

– Hun har vaeret en mønsterfan­ge. Hun er hverken vred eller bitter, siger aktivisten Amy Povah, der er stifter af organisati­onen CANDO Clemency.

Johnson, der er blevet kendt som den ’stofsaelge­nde bedstemor’ har da også flere gange søgt om benådning. Indtil videre uden held.

Men så gik 38-årige Kim Kardashian ind i sagen. Hun hyrede en advokat, diskutered­e sagen med Trumps svigersøn Jared Kushner, og 30. maj mødtes hun med praesident Donald Trump i Det Ovale Kontor, hvor de diskutered­e sagen.

Og Kardashian­s argumenter har tilsynelad­ende vaeret overbevise­nde. I hvert fald forlyder det nu, at Trump har benådet Johnson. Det skriver adskillige amerikansk­e medier – heriblandt AP – på baggrund af kilder taet på Det Hvide Hus.

Kim Kardashian er naturligvi­s begejstret for udviklinge­n.

’Bedste nyhed laenge’, skriver hun på Twitter.

Bedste nyhed laenge

jukr

 ?? FOTO: AP ?? Kim Kardashian fik åbenbart overtalt Trump til at løslade den ’stofsaelge­nde bedstemor’.
FOTO: AP Kim Kardashian fik åbenbart overtalt Trump til at løslade den ’stofsaelge­nde bedstemor’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark