Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Poul Madsen og Øzlem Cekic har hygget lidt med idealerne om integratio­n med idealmoral fra cirka 80’erne og 90’erne, gaetter jeg på. De er kommet frem til fem bud, hvor et af buddene er, at vi skal smile til hinanden. Må jeg foreslå, at de oversaette­r det hele til arabisk under overskrift­en: ’Rettroende og vantroende hånd i hånd-honey honey’.

Michael Unna Pottemager­toften 208 Højbjerg

at jeg er meget skuffet over at der nu er blevet stemt ja til overenskom­sten. De offentligt ansatte – isaer dem på gulvet – burde have haft 20 procent mere i løn, for de 8,2 procent, de nu siger ja til, er hurtigt aedt op. 3000 mere om måneden er jo kun 1500 udbetalt.

Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus N

at Thomas Treo bør skamme sig. Jeg og min datter og alle andre i Royal Arena var helt oppe og gynge over Enrique Iglesias i søndags, og han var hele turen fra Aalborg til København vaerd. Hvorfor skal Ekstra Bladet så skrive, at det var pinligt ringe? Nej, det, der er pinligt, er Ekstra Bladets anmelder.

Maibritt Holme Aalborg

at vi skal lade vores danske landstraen­er i fodbold traeffe den afgørelse, som han finder rimelig og menneskeli­g med det, han har til sin rådighed. Det er han ansat til på kontrakt og bruger sin naermeste stab til ved de kendte opståede tvivl som naturligvi­s kan opstå ligesom hos os andre. Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Odense N

at jeg bliver bekymret for, hvordan mit fremtidige arbejde bliver. Digitalise­ringen gør, at mange arbejdspla­dser ryger i svinget. Jeg er selv meget nysgerrig og omstilling­sparat, men alligevel bekymrer det mig, hvad der bliver af mit arbejde som kontorassi­stent, og hvordan det i fremtiden kommer til at se ud, når robotterne i forvejen har fået nogle af vores daglige opgaver.

Christina Nicolajsen 7100 Vejle

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark