Ekstra Bladet

Fischer: Vi kommer til at savne ham

-

Andreas Bjelland var ikke at finde blandt de 22 landsholds­spillere, der traenede igennem i går formiddag i landsholds­lejren.

Han blev siet fra i sidste øjeblik af landstraen­eren, og det var forsvarssp­illeren så skuffet over, at han tirsdag meldte sit syn på sagen ud i en pressemedd­elelse.

Angriber Viktor Fischer har fuld forståelse for den 29årige Bjellands følelser.

– Jeg har jo laest, at Andreas selvfølgel­ig er skuffet. Det ville vaere underligt alt andet. Vi er også aergerlige, fordi han er en fantastisk person og en god fodboldspi­ller.

– Vi kommer til at savne ham i gruppen, men vi kommer også til at savne Mike Jensen, Peter Ankersen og Nicklas Bendtner.

– Der er nogen, der har et taettere forhold til Mike og Bendtner, og så lige i mit tilfaelde har jeg et saerligt forhold til Andreas. Personligt er jeg ked af det på hans vegne, men det er også bare sådan, det er. Det er den beslutning, der er blevet taget, siger Fischer.

– Gør det indtryk på dig, at han melder sådan ud, når man mest af alt kender ham som en stille og rolig fyr?

– Jeg synes, at det er den bedste måde at håndtere det på med et officielt statement. Da landsholds­stjernerne havde løbet igennem ved gårsdagens landsholds­traening, fik de fint besøg af en af deres favoritter.

Thomas Helmig havde nemlig lusket sig op på Helsingør Stadion, hvor han først overvaered­e traeningen og siden hilste paent på. Fra mit synspunkt som fodboldspi­ller og udøver kan jeg se, at det, han beskriver, er ret mildt i bund og grund.

– Det er voldsomme følelser, som bliver kogt ind til en lille, mild presse-boullionte­rning, som er helt okay. Og helt naturlig i hans situation. Jeg synes ikke, der er noget

Helmig er manden bag den danske VM-slagsang ’Hele Danmark op at stå’, og netop den fik landsholds­spillerne mulighed for at smuglytte til sammen med Helmig selv.

Overrasken­de gode

Kaerlighed­saffaeren mellem Helmig og landsholde­t opstod, galt med det, han siger, fastslår Viktor Fischer.

Masser af gejst

Fischer fastslår, at det nu handler om at se frem ad mod en spaendende VM-slutrunde med dansk deltagelse.

– Vi er super begejstrer­ede! Det er et par dage siden, da Danmark smadrede Irland 5-1 og kvalificer­ede sig til VM. Helmig var i forvejen en del af holdets playliste, og i omklaednin­gsrummet stod det klart, at spillerne ønskede, at det blev den 53-årige århusianer, der skulle vaere manden bag VM-tonerne. Ønsket gik i opfyldelse, at de sidste blev valgt fra. Det har vi dealet med. Vi ser fremad og taenker på kampen mod Mexico. Jeg var ikke kommet ind på Bjelland, hvis I ikke havde naevnt det.

– Jeg glaeder mig til at spille og traene. Begejstrin­gen vil ingen ende tage, smiler Fischer i vanlig stil. og Helmig fortalte for nylig, at han var overrasket over spillernes evner.

– Problemet var lidt, at de sang lidt bedre, end vi havde troet. Vi ville egentlig gerne have haft, at den baggrund, de skulle laegge, var sådan lidt mere rodet i det, men de sang jo rent faktisk ret godt.

Personligt er jeg ked af det på hans vegne

 ??  ?? Thomas Helmig på graes med Viktor Fischer, Andreas Christense­n , Yussuf Poulsen og de øvrige landsholds­stjerner.
Thomas Helmig på graes med Viktor Fischer, Andreas Christense­n , Yussuf Poulsen og de øvrige landsholds­stjerner.
 ??  ?? Viktor Fischer og co. traenede igennem i går – uden den vragede Andreas Bjelland.
Viktor Fischer og co. traenede igennem i går – uden den vragede Andreas Bjelland.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark