Ekstra Bladet

SNUPPER PUKKIS AFLØSER GRATIS

Pokalvinde­rne henter kroatiske Ante Erceg på en fri transfer

- POUL FERDINAND MADS GLENN WEHLAST pf@eb.dk; mgw@eb.dk

Der var aergrelse og bekymring, da det ikke lykkedes Brøndby at forlaenge kontakten med den finske måltyv Teemu Pukki.

I den forgangne saeson nettede finnen 17 gang i Superligae­n, og den slags spillere er som regel temmelig dyre at erstatte, men nu har Brøndby og sportsdire­ktør Troels Bech lavet det, der kun kan beskrives om en rigtig god forretning.

I går meddelte Vestegnskl­ubben nemlig, at man henter kroatiske Ante Erceg i Dubai-klubben Shahab AlAhli på en fireårig aftale, efter at han fangede opmaerksom­heden i Brøndby, da han sidste år sendte Vestegnskl­ubben ud af Europa League-kvalifikat­ionens tredje runde med to scoringer for Hajduk Split.

– Vi er utrolig glade for, at Ante Erceg bliver en del af Brøndby IF’s offensiv. Vi har fulgt Ante i det sidste års tid og scoutet ham vaeldig grundigt, så vi ved, hvad vi får.

– Og så maerkede vi jo på egen krop hvor kynisk en målscorer, han er, da vi mødte Hajduk Split sidste sommer. Som angriber er han hurtig og meget aggressiv i sit presspil, og så er han god afslutter, som gør tingene faerdige, siger Troels Bech til klubbens hjemmeside.

– Der var snak sidste sommer om Ante efter hans to kampe imod os, men økonomisk var det slet ikke en mulighed for os. Vi har nogle klare rammer for vores økonomiske ageren, og dem går vi ikke på kompromis med.

– At Ante nu kommer til Brøndby IF på en fri transfer, var derfor heller ikke sket, hvis Ante ikke selv havde haft et stort ønske om at komme til Brøndby, fastslår sportsdire­ktøren.

Har holdt øje med klubben

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r havde Hajduk Split haengt et prisskilt på 12 mio. kroner om halsen. Siden skiftede Erceg så til Shahab Al-Ahli, og her har man ikke kraevet en overgangss­um for kroaten, som altså skifter til Brøndby helt gratis.

– Jeg ville rigtig gerne til Brøndby IF, som jeg har holdt øje med, siden jeg spillede mod dem med Hajduk Split. Jeg kan godt lide den aggressive og angrebsivr­ige stil, som Zorniger står for, fortaeller angriberen.

 ?? FOTO: BRØNDBY IF FOTO: JENS DRESLING ?? Ante Erceg får nu efter eget ønske nummer 50 på trøjen. En højtflyven­de Ante Erceg satte sammen med de øvrige Hajduk Split-spillere Johan Larsson og Brøndby under pres i Europa League.
FOTO: BRØNDBY IF FOTO: JENS DRESLING Ante Erceg får nu efter eget ønske nummer 50 på trøjen. En højtflyven­de Ante Erceg satte sammen med de øvrige Hajduk Split-spillere Johan Larsson og Brøndby under pres i Europa League.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark