Ekstra Bladet

Drømmen er død: Barça dropper dyre Eriksen

-

Adskillige gange i løbet af de forgangne år har Christian Eriksen vaeret meldt på vej vaek fra Tottenham, og i langt de fleste tilfaelde har FC Barcelona vaeret naevnt som destinatio­nen.

Det har igen vaeret tilfaeldet denne sommer, hvor den catalanske storklub er på udkig efter en ny midtbanesp­iller, efter at Andres Iniesta er skiftet til den japanske klub Vissel Kobe.

Men det bliver ikke i denne omgang, at Eriksen skifter til FC Barcelona, og et skifte denne sommer ser meget usandsynli­gt ud. Det melder spanske Mundo Deportivo.

Vil holde på truppen

Avisen skriver, at den danske landsholds­stjerne ellers var en af FC Barcelonas førsteprio­riteter, men de er ikke villige til at betale den enorme pris, Tottenham kraever.

Tottenhams bestyrelse­sformand, Daniel Levy, vil nemlig for alt i verden holde fast i truppens stamme til den kommende saeson. Noget som FC Barcelonas rivaler Real Madrid ligeledes maerker på egen krop.

Levy har således også afvist madrilener­nes tilnaermel­ser, hvad angår cheftraene­r Mauricio Pochettino.

I stedet for Eriksen øjner de spanske mestre Juventus’ bosniske midtbanepr­ofil, Miralem Pjanic, som efter sigende koster 600 millioner kroner.

Tipsbladet

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Den danske stjerne må kigge langt efter det spanske tophold. Et skifte denne sommer ser meget usandsynli­gt ud, skriver spanske Mundo Deportivo.
FOTO: ALL OVER PRESS Den danske stjerne må kigge langt efter det spanske tophold. Et skifte denne sommer ser meget usandsynli­gt ud, skriver spanske Mundo Deportivo.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark