Ekstra Bladet

Ny megastore lader dig kigge med haenderne

Würth har åbnet dørerne til sin hidtil største butik i Danmark, hvor der er gjort plads til at prøve tingene ordentligt, før man køber dem

- MATHIAS GRAM

Hvordan er skoene at gå i på spaer og tegl? Og hvilken akku-slagborema­skine er den mest komfortale at bruge i laengden?

Spørgsmål som disse er normalt svaere at svare på, før man har haft udstyret med på arbejde.

Men hos Würth vil man gerne give kunderne mulighed for at prøve tingene af, før de køber dem. Derfor har man indrettet testcentre og en terraenban­e i kaedens nye megastore, hvor man kan arbejde med maskiner og vaerktøj og prøve skoene af på det underlag, man skal bruge dem til på sit arbejde.

- Mange af vores kunder kan godt lide at 'kigge med haenderne' og prøve tingene grundigt af, før de køber. For en tømrer med en arbejdsdag på en tagryg er det godt at vide, hvordan skoene er at gå i på spaer og tegl, og det kan man prøve i butikken, siger Rune Liljeroth, kaedechef hos Würth i en pressemedd­elelse.

Demohus i butikken

De nye testfacili­teter er mulige, fordi Würth Megastore, der åbnede 28. maj i Københavns Sydhavn, er omtrent dobbelt så stor som kaedens almindelig­e butikker herhjemme.

Würth-kaeden saelger blandt andet materialer og vaerktøj, vaerksteds­udstyr og personlige vaernemidl­er til profession­elle håndvaerke­re i alle afskygning­er, og en del af de lidt større produkter som brandsikri­ng og

For en tømrer er det godt at vide, hvordan skoene er at gå i

materialer til lufttaet byggeri kan nu ses i brug i et demohus, som Würth har indrettet i den nye butik.

I fremtiden vil det desuden vaere muligt at deltage i kundearran­gementer i Sydhavnen, hvor kaedens fagspecial­ister vil undervise i ny teknik og viden inden for kundernes fagområde.

Med den nye megastore har Würth 27 butikker i hele landet.

 ?? FOTO: WRܨ TH ?? Den nye Wrtü¨ h butik i Københavns Sydhavn er dobbelt så stor som kaedens almindelig­e butikker.
FOTO: WRܨ TH Den nye Wrtü¨ h butik i Københavns Sydhavn er dobbelt så stor som kaedens almindelig­e butikker.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark