Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Torsdagen bliver desvaerre meget af samme skuffe som onsdagen, og det må helst ikke skuffe dig alt for meget. Der er mange ting der lige nu ikke går helt som praesten praediker, drejebogen er ikke den du har ønsket. Men i aften opstår klarhed, og du går mere lettet i seng.

LØVEN 23/7-23/8

Din økonomi, isaer vedrørende økonomipap­irer, skat og andet, er helt som lovet i går, på dagsordene­n endnu en dag. Det er måske ikke det sjoveste at få en lovning på, omvendt er det mindre sjovt at blive ked af det senere. Tjek det hellere, og så går du helt lettet i seng i aften.

SKYTTEN 23/11-21/12

I går var nok ikke den letteste dag på hjemmefron­ten. Et par magtkampe vil der altid vaere inden for hjemmets fire vaegge, hvor mange skal trives sammen. Bor du alene, slap du sikkert med skraekken, der er fordele og ulemper ved alt. Sent i aften findes kompromiss­erne.

TYREN 21/4-21/5

Endnu en dag vil vaere praeget af flere aftaler end du kan nå. Det kan tilmed vaere at folk bliver sure, hvis du har glemt en aftale. Men du har handlet i god tro, og med rent mel i posen. Du har villet alle det så godt. Sent i aften, må du huske også at vaere lidt god ved dig selv.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I går var sikkert ikke en helt nem dag for dig og dit parforhold. Man har jo desvaerre af og til “ture”. Desvaerre indløser I måske billet til endnu en tur i karruselle­n. Men det er lidt ligesom en rutscheban­e, der er både op- og nedture. I aften falder der ro over gemytterne.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du vil endnu en dag gerne nå mere end det naesten er muligt. Men pas på ikke at overdrive aktivitete­rne, det kan let føre til halvfaerdi­ge løsninger og kaotiske tilstande. Du må hellere gøre én ting ad gangen og vaere grundig. I aften kan du slappe af med familien, isaer sent.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I dag kan du vaere lidt modløs, akkurat som du var det i går. Du kan føle at de mål du har sat dig, slet ikke står mål med virkelighe­den, så at sige. Men som naevnt igår, er det kun en midlertidi­g følelse. I aften kan du tage knoglen og ringe til en god ven, det vil lette dit sind.

VAEGTEN 24/9-23/10

I går var sikkert en lettere strabadser­ende affaere på dit job. Du havde i den grad brug for held i sprøjten og et par feberredni­nger. Var der nu endelig noget der gik i vasken, så pyt med det. Hjemme kan du hente forståelse i aften, isaer sent på aftenen, hvis du er i parforhold.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I går var praeget af et par bekymringe­r vedrørende din økonomi. Et par poster i budgettet så sikkert anderledes ud, end først antaget. Du mistaenkte måske endda visse personer for, ikke at have rent mel i posen. I dag er du venligt stemt, og I kan rette fejltagels­er i mindelighe­d.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har fortsat ikke helt styr på et par ting, som du sikkert ellers forsøgte at komme til bunds i, i går. Men forvirring kan have praeget dagen. Hvordan var det nu lige tingene var? Det kan dreje sig om eksamener eller andet i forbindels­e med uddannelse. I aften opstår klarhed.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Gårsdagen var sikkert praeget af et par udfordring­er du gerne havde vaeret foruden. Men se det på den lyse side, så er du i god traening til i dag, hvor flere udfordring­er venter. Der stilles store krav til din kreativite­t lige nu, og din evne for at kringle opgaverne.

FISKENE 20/2-20/3

Din torsdag bliver heldigvis bedre end din onsdag, hvor du sikkert følte dig forkert eller uretfaerdi­gt behandlet af visse personer. I dag baerer du over med dem, og så kan de pludselig godt se, at de måske var forkert på den. I aften taenker du på dig selv, og slapper godt af.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark