Ekstra Bladet

NYT JOB: KLAR TIL AT HJAELPE FAR

Andreas Laudrup er blevet fodboldage­nt og har allerede haft en finger med i Michael Laudrups karriere

- GISLE THORSEN KLAUS EGELUND gisle@eb.dk; ege@eb.dk

Fodbold og navnet Laudrup haenger uløseligt sammen.

Og selv om en gigtsygdom for tre år siden tvang Andreas Laudrup til at stoppe karrieren alt for tidligt, er Michael Laudrups yngste søn fortsat aktiv i fodboldver­denen.

27-årige Andreas Laudrup er blevet agent og var blandt andet involveret, da Horsens tidligere på foråret hentede den kroatiske målmand Matej Delac i selveste Chelsea.

– Det er korrekt, at jeg er startet som agent sammen med min partner Mads Staberg, oplyser han i en mail til Ekstra Bladet.

Han er den ene direktør i selskabet Staberg Laudrup ApS, som han altså har sammen med advokaten Mads Staberg.

Selskabet blev stiftet midt i november, og Andreas Laudrup har i mere end et halvt år formelt vaeret agent sideløbend­e med sit arbejde hos Discovery Networks, hvor han er ekspertkom­mentator på spansk fodbold.

Den tidligere FC

Nordsjaell­and-spiller trådte sidste efterår også ind som bestyrelse­smedlem i Michael Laudrups holdingsel­skab, og han har også en finger med i spillet i faderens karriere.

– Som søn ønsker jeg altid at hjaelpe ham, der hvor jeg kan, hvilket jeg gjorde i forbindels­e med hans job i AlRayyan. Dermed sagt er jeg ikke min fars formelle agent, men derimod hans søn, der kunne hjaelpe via mit erhverv, fortaeller Andras Laudrup.

Michael Laudrup er netop stoppet efter to år som traener i Qatar og holder pause fra traenerger­ningen på ubestemt tid.

Laudrup senior har i mange år haft kontrovers­ielle Bayram Tutumlu som agent, og så sent som i sidste uge kunne den tyrkiske agent fortaelle, at Michael Laudrup skam var et af de navne, der blev naevnt i forbindels­e med det ledige traenersae­de i Real Madrid efter Zinedine Zidanes afgang:

– Jeg har naturligvi­s vaeret i kontakt med personer i klubben, og Michael Laudrup er kandidat til jobbet, sagde han.

Den spillede Laudrup dog ikke selv med på. Til Ekstra Bladet sagde han, at hans beslutning om at holde en pause stod fast.

Formentlig vil Andreas Laudrup fremover blive en endnu mere markant del af ’Michael Laudrup-lejren’.

– Andreas er jo først og fremmest min søn. Men vi kan jo sige, at de (Andreas og Tutumlu, red.) begge er mine agenter, fortaeller Michael Laudrup i en mail til Ekstra Bladet.

Også Michael Laudrups anden søn, Mads, er aktiv inden for fodboldver­denen.

Han stoppede godt nok for to et halvt år siden karrieren i FC Helsingør som kun 26årig, men har de seneste år vaeret Superliga-vaert hos TV3 Sport.

Vi kan jo sige, at de (Andreas og Tutumlu, red.) begge er mine agenter

Michael Laudrup

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark