Ekstra Bladet

Jeg har beklaget meget over for Wammen

-

Selv om Alternativ­et var overrasked­e, da de radikale pludselig havde forfattet deres eget konfrontat­oriske forslag til en vedtagelse­stekst til afslutning­sdebatten, endte partiet alligevel med at bakke op om den.

– Det var ikke, fordi vi var uenige i den grønne tekst, vi var bare i den aktuelle politiske situation meget politisk enige med den radikale tekst. Kritikken af bruddet på frihedsret­tighederne og idéen om, at alle er ligevaerdi­ge i Danmark, siger politisk ordfører Carolina Magdalene Maier.

Hun er da heller ikke stolt af det forløb, som førte til, at de radikale og Alternativ­et gik solo.

Ikke kønt

på den måde, som vi jo også gjorde. Jeg synes, forløbet kunne have vaeret meget kønnere, hvis vi havde vaeret ude nogle dage før med den melding.

– Det var ikke et kønt spring, at man smutter så sent, erkender hun.

– Hvad siger forløbet om jeres evne til at samarbejde i den røde blok?

– Jeg synes ikke, man skal laegge mere i en vedtagelse­stekst.

– Der, hvor det bliver interessan­t, er udviklinge­n de sidste dage, hvor Mette Frederikse­n tager så markant afstand til de radikale. Jeg vil ikke sige, at rød blok er i opløsning, men rød blok står et nyt sted, fordi de radikale

S for første gang i 25 år siger, at de ikke nødvendigv­is danser den samme dans, siger Carolina Magdalene Maier.

 ?? FOTO: PHILIP DAVALI ?? Politisk ordfører for Alternativ­et Carolina Magdalene Maier beklager over for S, at de pludselig sprang på de radikales vogn.
FOTO: PHILIP DAVALI Politisk ordfører for Alternativ­et Carolina Magdalene Maier beklager over for S, at de pludselig sprang på de radikales vogn.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark