Ekstra Bladet

’Jeg har et sort cv’

-

’Jeg har vaeret en rod og ikke et af Guds bedste børn. Jeg har et sort cv.’

Sådan beskrev Ari Hussein sig selv, da DR interviewe­de ham i Syrien sidste år. Her kaempede han imod terrororga­nisationen Islamisk Stat.

Da han vendte tilbage til Danmark, føjede han LTF’s sorte farve til cv’et og var medlem af banden indtil sin død.

Ekstra Bladet har tidligere beskrevet, at Ari Hussein havde en fortid som Bandidos-supporter. I august 2013 blev han idømt to et halvt års faengsel for ulovlig våbenbesid­delse under en konflikt mellem Bandidos og Brothas.

Her skjulte den davaerende Bandidos-krigsminis­ter sig i et videooverv­åget luksushus i Dronningmø­lle omgivet af livvagter.

Var livvagt

De var iført skudsikre veste, havde natkikkert­er og var bevaebnet med to Zastava-pistoler med lyddaemper og magasiner med otte og ni skud.

En af de tre livvagter var den nu draebte Ari Hussein.

Politiet fik dog nys om sagen og slog til mod luksushuse­t i begyndelse­n af april 2013. Under politiakti­onen blev de to pistoler kastet ind på nabohusets altan.

Da politiet fandt våbnene, tog den dengang 20-årige Bandidos-supporter skylden alene – og den forklaring holdt han fast i under retssagen, hvilket i august 2013 kostede ham en dom på to et halvt års faengsel.

En af Aris søstre har tidligere forklaret hans flirten med de kriminelle gruppering­er:

– Han voksede op i en familie af kvinder. En mor og to aeldre søstre har måske vaeret med til at få ham til at søge de mandlige faellesska­ber.

En af de tre livvagter var den nu draebte Ari Hussein

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark