Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

HOLTE: Haervaerk er ikke noget, man normalt forbinder med aeldre borgere, men i en sag fra Holte Midtpunkt er en 81-årig kvinde nu sigtet for haervaerk, efter hun havde lavet en godt otte centimeter lang ridse i en bil. Haervaerke­t skete, da en 24-årig mand havde parkeret sin bil på en parkerings­plads ved Holte Midtpunkt, og da han kom tilbage til bilen, opdagede han kvinden, som stod og ridsede bilen.

RANDERS: Politiet fik flere meldinger om en forvirret kvinde, der så ud til at have det skidt og løb ud foran bilerne på Skovlyvej. En patrulje blev sendt til stedet klokken 18.15, og de fik fat i en 25-årig kvinde, der var påvirket og havde det dårligt. Hun blev anholdt, da betjentene mente, at hun havde svaert ved at tage vare på sig selv.

HORNBAEK: En mand var blevet låst ude fra et hotel, og det telefonnum­mer, han havde fået at vide, han skulle ringe på, svarede ikke. En anden gaest låste ham ind, og han måtte bryde et nøgleskab op for at få vaerelsesn­øglen. Den var låst inde sammen med den telefon, som han havde fået oplyst, man kunne ringe til. Manden kontaktede for god ordens skyld politiet om sit forehavend­e. NØRRE-ALSLEV: En 32årig kvinde mistede herredømme­t over sin bil, da hun kom kørende ad Vigvej. Bilen skred ud på marken, hvor den trillede rundt et par gange. Kvinden og to børn, der sad på bagsaedet, blev kørt til tjek på sygehuset, men alle slap med knubs og mindre skader. HOLBAEK: En 28-årig mand ringede til politiet, da han tog bilnøglern­e fra en kvindelig bilist, der var kørt mod faerdselsr­etningen og op på fortovet. Politiet fik kontakt med kvinden, 61, og det viste sig, at hun havde fået et ildebefind­ende under kørslen. Hun blev tilset af personale fra en tilkaldt ambulance. Kvindens familie blev underrette­t om hendes tilstand, da politiet ikke vurderede hende egnet til fortsat kørsel i bilen. AARHUS: En specialpat­rulje undersøgte et anonymt tip og fandt i en lejlighed, både skunk, hash, digitalvae­gte og salgsposer. De fandt også flere tusind kroner, som blev beslaglagt, da manden skyldte penge til SKAT.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark