Ekstra Bladet

POLITIKERN­E KAN IKKE HØRE

-

I en radioudsen­delse omtales en kvinde, der har måttet vente i over et år på at få høreappara­ter, hvilket er en skandale i vores sundhedssy­stem.

Dansk Folkeparti mener alvorligt, at hun skal opsøge det private system, og er nu et klart talerør for Venstres sundhedspo­litik; privat er bedst, for det koster nemlig samfundet mest.

Skandalen er dog større endnu. 179 hørehaemme­de folkevalgt­e har i flere år ikke kunnet høre, hvad befolkning­en har bedt om:

179 hørehaemme­de folkevalgt­e har i flere år ikke kunnet høre, hvad befolkning­en har bedt om

Straf dem, der skal straffes, og lad de andre i fred.

Danmark er et slaraffenl­and for kriminelle og voldelige personer, og isaer er det de kriminelle indvandrer­e, der vaekker harme, da de burde smides ud omgående.

Lovlydige indvandrer­e bliver automatisk betragtet med mistaenkso­mhed, da de altid sammenlign­es med de kriminelle.

Årsagen er jo den enkle, at de fleste tricktyver­ier og anden kriminalit­et begås af udefrakomm­ende personer, der slår en skraldlatt­er op, når de får otte dages faengsel med senere udvisning.

Dagen efter de løslades, er de her i landet igen. Inden Grønland bliver løsrevet fra det land, der har brødfødt landet i hundrede år, burde der opføres et lukket faengsel på øen, hvor der er plads til de mange udenlandsk­e kriminelle, der afsoner på hoteller i Danmark.

Betjente fra Grønland kan så passe på dem – derved skaber vi også jobs og får et Danmark i balance. Kim Hansen

Herlev

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Efter Kim Hansens opfattelse lytter Folketinge­ts medlemmer ikke til befolkning­en.
FOTO: JENS DRESLING Efter Kim Hansens opfattelse lytter Folketinge­ts medlemmer ikke til befolkning­en.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark