Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er bemaerkels­esvaerdigt, at det fremgår af medierne, at hjernefors­ker Kjeld Fredens oplyser, at ’hvis man sidder og har det for varmt, så falder koncentrat­ionen markant. Man føler sig ugidelig, og praestatio­nsevnen falder. Så enkelt er det’. Men det betyder ifølge ekspertern­e ikke noget for praestatio­nsevnen, at man ikke indtager vand og mad i 18 timer om dagen i 30 dage i en varm sommerperi­ode.

T. Pedersen Vanløse

at fru Cekic siger til Ekstra Bladet, at påtaenkte lovforslag intet har med demokrati at gøre – og er til fare for samme. Når nu fru Cekic i sit indlaeg søger at skjule islams involverin­g i alt dette, vil jeg spørge, om demokratie­t mon får det bedre, når nu engang et praesteråd er rykket ind på Christians­borg. Jeg har fru Cekic mistaenkt for, at hun af sin lokale imam har fået tilladelse til at bevaege sig omkring uden hverken niqab, burka, eller hvad der kunne ligne et cirkustelt.

Kurt Larsen Vindebyvej 9

Herlev

at for første gang deltager israelske kampstyrke­r i en Nato-øvelse. Israelske kamptroppe­r fra IDF er med i den store øvelse i Østeuropa, som startede i søndags. Det er den ottende årlige øvelse under ledelse af USA kaldet for Saber Strike 2018. Øvelsen afholdes i 14 dage i landene Estland, Letland, Litauen og Polen. Israels styrker er isaer faldskaerm­s-soldater, som er eksperter i bag linjen kamphandli­nger. Der er usikkerhed for Ruslands hensigter i blandt andet Polen, som netop for få dage siden tilbød USA cirka to milliarder dollars årligt, hvis de vil stille med en kampvognse­nhed.

Morten Dreyer Ålegårdsva­enget 27 Dragør

at politikern­e gemmer sig mere og mere for journalist­erne, men det skal de lade vaere med. Pressen er bindeledde­t mellem borgere og magten, så i virkelighe­den må politikern­e jo vaere bange for borgerne. Samtidig ligger de folkevalgt­e jo også i bund, når det gaelder trovaerdig­hed. Otto Høier Bethesdave­j 42 Aarhus

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark