Ekstra Bladet

Farmand til tiden

-

Christian Eriksen var hjemme på Fyn for at fejre fars dag i tirsdags.

Dagen forinden var han blevet far til en søn.

Først i går mødte han retur i landsholds­lejren i Helsingør. Kl. 9.28 tjekkede han – lidt klatøjet – ind i VM-lejren og har nu fokus på forberedel­serne frem mod VMslutrund­en, hvor Danmark i morgen møder Mexico i en testkamp og siden spiller den første kamp ved VM 16. juni mod Peru.

Landsholde­ts vigtigste spiller gik glip af testkampen mod Sverige. Han var i stedet hos kaeresten, Sabrina Kvist Jensen, og var mandag med til fødslen af parrets førstefødt­e.

Christian Eriksen har vaeret fravaerend­e fra lejren siden sidste torsdag, hvor han har opholdt sig hjemme på Fyn for at vaere taet på, når kaeresten skulle føde.

Christian skal spille

Åge Hareide har vaeret rolig omkring Christian Eriksens VM-deltagelse, fordi landstraen­eren har vaeret opdateret omkring de lykkelige omstaendig­heder, hvor Eriksen allerede i mandags blev far til en dreng.

– Det er ikke en begivenhed, der sker hver dag, så det er helt naturligt, han har haft lidt ekstra tid med sin kaereste og sin nye søn. Men det er meget fint, han er tilbage hos os nu, siger landstraen­er Åge Hareide.

Han er slet ikke bekymret for, at Christian Eriksen ikke vil have fokus på VM-slutrunden, selv om han naturligvi­s taenker på sin kaereste og nyfødte søn.

– Du ved aldrig med spillere, om de har hovedet med. Det kan vaere svaert nogle gange.

– Men Christian har bevist, at han er meget afbalancer­et, og jeg er sikker på, han har fokus på fodbold, fordi både mor og barn har det rigtig godt, siger Åge Hareide.

Landstraen­eren planlaegge­r naturligvi­s en rolle til Christian Eriksen i forbindels­e med morgendage­ns testkamp mod Mexico på Brøndby Stadion.

– Christian skal spille den kamp. Vi er meget afhaengige af ham på banen, erkender Åge Hareide, der i lørdags mod Sverige fik set, at der er stor forskel på det danske landshold med og uden Christian Eriksen.

mgw

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Dagen før fars dag blev Christian Eriksen far til til en søn.
FOTO: LARS POULSEN Dagen før fars dag blev Christian Eriksen far til til en søn.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark