Ekstra Bladet

Bizart: Nu har Hobro to cheftraene­re

-

Hobro IK har løftet sløret for, at Allan Kuhn er ny cheftraene­r i Superliga-klubben fra Himmerland.

Den tidligere Malmö FFtraener har vaeret uden for traenerger­ningen i halvandet år, men nu er han altså tilbage, og bornholmer­en har første arbejdsdag 18. juni.

I Hobro skal Allan Kuhn afløse Thomas Thomasberg, der rykker til Randers FC, men i første omgang kan de to meget vel blive kollegaer.

Thomasberg­s aftale med Hobro udløber 1. oktober, og som tingene står lige nu, er det først fra den dato, han rykker til Kronjyllan­d. Det har ansaettels­en af Kuhn ikke rykket ved.

Det betyder, at Hobro IK reelt har to cheftraene­re på kontrakt.

– Der er ikke en aftale på plads med Randers, så vi har et rigtig godt traenertea­m lige nu, siger Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen, med et grin til tipsbladet.dk.

– Som udgangspun­kt er Thomas i klubben frem til udgangen af sin kontrakt. Vi håber selvfølgel­ig stadig på, at vi kan nå frem til en løsning med Randers FC, men det er der ikke meget, der tyder på. De ser åbenbart anderledes på Thomas’ vaerdi i Randers, end vi gør i Hobro.

– Hvem er så cheftraene­r? Thomas Thomasberg eller Allan Kuhn?

– Vi har to, fastslår Hobrobosse­n.

Faelles fodslag

Tipsbladet.dk har uden held forsøgt at få en kommentar fra Thomas Thomasberg og Randers-direktør Søren Pedersen.

Jens Hammer Sørensen er glad for ansaettels­en af Allan Kuhn, og han fortaeller, at det er en traenerpro­fil, der laenge har stået på blokken. Nu lykkedes det endelig de to parter at finde faelles fodslag.

– Det er en traener, vi har talt med før, og som passer rigtig godt ind i det vaerdisaet, vi har i Hobro. Allan har vundet titler som assistentt­raener, og han har vundet titler som cheftraene­r, så det er en rigtig stor kapacitet, som er gennemsyre­t af fodbold, og så er han bare en utrolig behagelig person.

– Vi ser meget frem til, at Allan skal vaere med til at fortsaette den gode udvikling, Hobro er inde i, siger sportschef­en.

Hobro IK indleder saesonen med en udekamp mod oprykkerne fra Vejle Boldklub. Tipsbladet

 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ?? Den tidligere Malmö FF-traener Allan Kuhn har første arbejdsdag i Superliga-klubben Hobro IK 18. juni.
FOTO: RENÉ SCHÜTZE Den tidligere Malmö FF-traener Allan Kuhn har første arbejdsdag i Superliga-klubben Hobro IK 18. juni.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark