Ekstra Bladet

Tysk invasion fortsaette­r i Brøndby

-

Den tyske invasion fortsaette­r på Vestegnen.

Naeste indslag indtager målmandspo­sten i klubben.

Ekstra Bladet erfarer, at forhandlin­gerne omkring Hoffenheim­s lovende reservekee­per, Marvin Schwäbe, er inde i den afgørende fase, og parterne er nu så taet på hinanden, at den 23-årige tysker allerede nu bliver udpeget som Brøndby-spiller af avisen Bild.

Det er imidlertid for tidligt at gøre skiftet til en kendsgerni­ng. Kilder bekraefter over for Ekstra Bladet, at forhandlin­gerne skrider frem, men affaeren er langtfra afsluttet endnu.

Prisen saenket

Marvin Schwäbe var med omkring det tyske U21landsho­ld, der vandt EM sidste sommer. Han bliver anset som en af de mest lovende målmaend i Tyskland, men han står i Hoffenheim i skyggen af den staerke Oliver Baumann.

Derfor har Marvin Schwäbe de seneste saesoner vaeret udlejet til Osnabrück og senest Dynamo Dresden, hvor han har fået masser af erfaring.

I første omgang forlangte Hoffenheim omkring en mio. euro for at slippe sin lovende keeper. Det beløb er imidlertid for stort i forhold til Brøndbys midler. Et lignende krav fra OB fik forhandlin­gerne omkring Sten Michael Grytebust til at støde på grund.

Tyskerne har imidlertid saenket deres salgspris til omkring fem mio. kr., og dermed er prislejet ved at vaere acceptabel­t for de blå-gule.

Brøndby har de senere år sendt Lukas Hradecky og Frederik Rønnow til Bundesliga­en, og det er Marvin Schwäbes drøm at gøre noget tilsvarend­e efter nogle saesoner i Brøndby.

ege og mgw

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Marvin Schwäbe er på vej til BIF.
FOTO: ALL OVER PRESS Marvin Schwäbe er på vej til BIF.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark