Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Det er snart weekend, og gudskelov for det. Efter et par lidt udfordrend­e dage, er du endelig oppe i fulde omdrejning­er igen, og har mod på det hele. Der er lige en sten i skoen omkring frokosttid, men pyt med det, kridt skoene, en fantastisk weekend venter dig.

LØVEN 23/7-23/8

Dagen skal vaere fyldt med eventyr hvis det står til dig, det skal slet ikke vaere så kedeligt. Men der er nok visse personer som vil minde dig om dine pligter også. Men ud på eftermidda­gen kan du gøre akkurat som det passer dig, hvilket du traenger meget til lige nu.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du sprudler af kreativite­t lige nu, og er fyldt med gode ideer du bare må afprøve. Bliv ikke frustreret hvis det hele driller lidt midt på dagen, det går hurtigt over igen. Isaer når du har fri fra job, kan du få afløb for din kreativite­t, og vise din opmaerksom­hed til andet end dit job.

TYREN 21/4-21/5

Du traenger til at vaere alene denne fredag, så derfor vil du søge dit eget selskab, så snart du har fri fra dagens pligter. Dog skal det ikke forstås sådan, at du ikke kan få hul igennem på jobbet i dag, du maser på, og du gør hvad du kan. Til gengaeld slapper du helt af i aften.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag kan du med fordel kigge lidt på dit psykiske velbefinde­nde. Hvordan du trives i dit liv, isaer hvis der er folk du ikke trives så godt med. Så vil det blive meget tydeligt for dig i dag, hvem der yder dig modstand. Du kan spørge dig selv om det er en fair modstand eller ej.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du traenger til at vaere sammen med familien lige nu, og du kan måske bede om en hjemmearbe­jdsdag. I hvert fald kan tingene godt begynde at spidse lidt til omkring middagstid, og her vil du traenge til at holde tidligt fri og bare vaere derhjemme.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du har lyst til at vaere sammen med dine venner, og kan nok ikke få hurtigt nok fri fra job. Omkring frokosttid kan du isaer opleve dagens pligter som lidt traege, og som noget du skal have overstået. Ud på eftermidda­gen lysner det for enden af tunnelen. En sjov aften venter dig.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du er i humør til at vaere sammen med din partner i dag, eller andre helt taette relationer. Du skal lige have klaret dagens pligter, men allerede efter middagstid kan du sikkert holde fri. Er du ikke i forhold, er dagen oplagt til en flirt, du vil frem i verden og er charmerend­e.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du traenger til at vaere på farten i dag, og til at der skal ske noget. Din nysgerrigh­ed er stor, saerligt efter at vide hvor meget du kan nå på en dag, og hvor meget du formår at klare både fysisk og psykisk. Omkring middagstid taber du naesten pusten. Traek vejret undervejs.

KREBSEN 22/6-22/7

Dine ambitioner er i fokus i dag, og du kan nu endelig finde vej, efter et par dage hvor du har følt dig forvirret,og måske endda har manglet tro på dig selv. Det gør du ikke i dag, tvaertimod. Midt på dagen kan der komme modstand, du kaemper sejlivet imod det.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du tager fat på jobbet i dag, og det er fra den lyse morgenstun­d. Du har energi for to personer nu, og kan jonglere med mange ting på én gang. Der skal meget til at slå dig ud lige nu, selv de udfordring­er der sikkert kommer midt på dagen, kommer du let og elegant igennem.

FISKENE 20/2-20/3

Du bør kigge lidt på din økonomi i dag. Der er mange ting du braender for at opleve lige nu, men det hele koster hurtigt mere end man tror. Det kan vaere at budgettet ikke ser helt godt ud, men tag det ikke for alvorligt. Penge kommer og penge går, og du får råd til det hele.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark