Ekstra Bladet

LAUDRUP ER REAL MADRIDS PLAN B

DANSKERENS navn bringes nu i spil som en del af Champions Leaguevind­ernes nødplan

- GISLE THORSEN gisle@eb.dk

Real Madrids traenerjag­t er forbundet med store problemer.

Der er flere store navne, som Champions League-vinderne gerne ser på Santiago Bernabéus traenerbae­nk, men de kan bare ikke få fat i dem.

Og derfor bliver Michael Laudrups navn nu bragt i spil af Madrid-avisen Marca. Den skriver, at danskeren er en del af plan B sammen med blandt andre sin tidligere holdkammer­at Míchel.

Listen af navne på A-listen er lang og toppes af Mauricio Pochettino.

Han er drømmekand­idaten, men forlaenged­e sin aftale med Tottenham, nogle dage inden Zinedine Zidane overrasken­de sagde stop i Madrid.

Spurs-formand Daniel Levy har ikke taenkt sig at slippe sin manager, Pochettino virker tilfreds i Londonklub­ben, og derfor har Real Madrid ifølge Marca droppet den idé.

Marca konstatere­r, at det er svaert at få Allegri, meget komplicere­t at få fingre i Conte og umuligt at hente Klopp, og derfor må den spanske hovedstads­klub aendre kurs.

Fin fodboldsma­g

Og det er altså her, at Michael Laudrups navn dukker op.

Ifølge sportsavis­en, der plejer at have godt tjek på, hvad der foregår i klubben, er Real Madrids plan B at finde en profil à la Zinedine Zidane: En tidligere spiller i klubben med fin fodboldsma­g og et godt image.

Marca skriver, at Michael Laudrup og Míchel er øverst

Marca skriver, at Michael Laudrup og Míchel er øverst på B-listen på Bernabéu

på B-listen på Bernabéu. De to spillede sammen på Real Madrid-midtbanen i nogle saesoner midt i 90’erne og har begge sat deres aftryk på Bernabéu.

Míchel kom til klubben som kun 13-årig i 1976 og brugte de naeste 20 år i Real Madrid.

Han har senest vaeret traener i Málaga – uden succes. Klubben rykkede ud af La Liga og fyrede Míchel halvvejs gennem saesonen.

Michael Laudrup blev for en uge siden bragt i spil til Real Madrid-jobbet af agent Bayram Tutumlu.

– Naturligvi­s har jeg vaeret i kontakt med personer i klubben, og Michael Laudrup er kandidat til jobbet, sagde den kontrovers­ielle agent til Ekstra Bladet.

Laudrup, der senest var i Al-Rayyan i Qatar, har dog meddelt, at han holder pause fra fodbolden og ikke kommer til at aendre på det.

’Det er muligt, at mit (navn, red.) er et af de mange, og det er da altid flot at blive naevnt i forbindels­e med et job, men min beslutning står fast’, skrev han i sidste uge i en mail til Ekstra Bladet.

Clarence Seedorf naevnt

Ifølge Marca er andre navne på B-listen Clarence Seedorf (netop stoppet i nedrykkede Deportivo La Coruña) og Fernando Hierro (sportsdire­ktør i det spanske fodboldfor­bund).

 ??  ??
 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? I fint selskab
Michael Laudrup blev for en uge siden bragt i spil til Real Madrid-jobbet af agent Bayram Tutumlu. Og nu er det sportsavis­en Marca, der naevner danskeren.
FOTO: ALL OVER PRESS I fint selskab Michael Laudrup blev for en uge siden bragt i spil til Real Madrid-jobbet af agent Bayram Tutumlu. Og nu er det sportsavis­en Marca, der naevner danskeren.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark