Ekstra Bladet

Iskold i varmen

- Tom@eb.dk

Count delte øretaever ud som første navn på festivalen­s anden dag.

– You are the biggest bunch of pussies I have ever seen! lød det med vanlig bramfri bravade fra Ice-T tidligt i saettet.

Senere i showet fik den legendaris­ke frontmand vist lidt sympati for den beskedne forsamling, der sporadisk mandede sig op, selvom det i bund og grund mindede om en solrig picnic for veganere, som blev invaderet af blodtørsti­ge slagtere.

Stramt og bistert

Body Counts blot 43 minutter korte koncert fremtvang både smil og respekt, for det berygtede metalband fra Los Angeles spillede ret paradoksal­t mere stramt og bistert end på Copenhell i 2015, og deres pervertere­de humor var heldigvis intakt.

Vandalerne lagde ud med et mindre Slayer-potpourri, der selvsagt kan vaere svaert at følge op på, men det lykkedes faktisk med grumt kvaernende versioner af fraesende frontalang­reb som ’Manslaught­er’, ’No Lives Matter’ og naturligvi­s signatursa­ngen ’Cop Killer’.

Sej entertaine­r

Ice-T udviste en autoritet og tilstedeva­erelse, der må siges at stå i skaerende kontrast til NorthSides hulbrysted­e hygge, og det var befriende at opleve en meget amerikansk entertaine­r, som anerkendte de tvivlsomme praemisser og prøvede at få det bedste ud af situatione­n med et underholde­nde resultat.

Den 60-årige gadepoet henvendte sig mod slut til en 52 år yngre knaegt blandt publikum, som fik forklaret filosofien bag ’Talk Shit, Get Shot’, hvilket vel var et bevis på, at amerikaner­en trods alt valgte at acceptere pladsens blege tøsedrenge.

Men på den anden side: Han gik af scenen efter at have råbt Den-motherfuck­ingmark!

Laes flere anmeldelse­r fra NorthSide på eb.dk/musik

 ?? FOTO: PER LANGE ?? Ice-T alias Tracy Lauren Marrow gik forrest, da Body Count baskede til Aarhus.
FOTO: PER LANGE Ice-T alias Tracy Lauren Marrow gik forrest, da Body Count baskede til Aarhus.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark