Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

TUREBY: Politiet har fået anmeldelse om, at der natten mellem onsdag og torsdag blev brudt ind i otte varevogne, der tilhører håndvaerke­re, og at vaerktøj er blevet stjålet. Efterfølge­nde fik politiet yderligere seks lignende anmeldelse­r fra Køge, Greve og Karlsunde. NYKØBING S.: En ca 50årig mand sad foran teatret i Algade og råbte efter børn, der cyklede forbi. Senere kontaktede en graedende kvinde politiet, fordi hun på togstation­en var blevet passet op af en uligevaegt­ig mand, der havde sagt, at han ville skyde hende, og det havde rystet hende. Det lykkedes ikke politiet at finde manden i forbindels­e med episoderne torsdag. Han havde kort hår og var iført mørk Tshirt og lyse shorts. KØGE: En 25-årig kvinde blev ramt af en bil på sit ben, da bilen svingede ad Norsvej kl. otte torsdag uden formentlig at have opdaget cyklisten. En undersøgel­se på skadestuen viste, at kvinden havde fået en indre blødning i benet. Bilisten kørte i en mørkegrå Mazda og havde en lyshåret pige i bilen.

VEDBAEK: Nordsjaell­ands Politi beder om hjaelp til at få identifice­ret en mand, der blev fundet død i vandet i Vedbaek Havn onsdag. Han beskrives som 20-30 år, mørk i huden, nordafrika­nsk eller arabisk af udseende og ca. 165-170 cm høj og spinkel med sort halvlangt hår. Manden er omskåret og var iført mørke underbukse­r af maerket Sports Wear. HALS: En fotobil målte en 41-årig bilist til at køre 190 km/t. på Aalborgvej. En betjente ringede umiddelbar­t efter målingen til fartdjaevl­en, der hurtigt erkendte, at han måske havde kørt en tand for hurtigt. Der venter nu en bøde på frakendels­e af kørekortet. AARHUS: En 57-årig cyklist opdagede, at nogen havde hugget laedersadl­en fra hans cykel. Tre meter derfra stod en mand med sadlen i hånden. Han stak af, men blev løbet op af et par handlekraf­tige vidner, der holdt tyven fast, til politiet kom.

ROSKILDE: Mens en urmager på Skomagerga­de var ude i baglokalet for at hente et ur til en ventende kunde, lykkedes det en mand at stjaele to herreure af maerket Oris fra en montre. Urene har en vaerdi på 44.000 kr.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark