Ekstra Bladet

Efter skyderier: Her finder politiet pistol

- METTE FLECKNER fleck@eb.dk

Politiet efterforsk­ede i går flere skyderier i Rødovre og Albertslun­d, hvor unge maend blev ramt dels i et ben og dels i en fod torsdag aften.

I en af sagerne mener politiet at vide, hvem gerningsma­nden er, og opfordring­en er klar: – Meld dig.

Det første skyderi fandt sted i Storkens Kvarter i Albertslun­d, hvor en 20-årig mand blev ramt i benet. Kort efter fandt politiet i området en skarpladt pistol.

Københavns Vestegns Politi oplyser til Ekstra Bladet, at man formoder, der er tale om den pistol, der blev brugt ved skyderiet, men det skal de ballistisk­e undersøgel­ser endeligt afklare.

Baggrunden for det skyderi er endnu ikke afklaret, men efter den foreløbige efterforsk­ning har Københavns Vestegns Politi konkret fået en mistanke om, hvem der stod bag skyderiet:

– Vi leder efter ham, og vi finder ham. Han ville gøre det nemmere for sig selv ved at melde sig med det samme, sagde politiinsp­ektør Mikael Wern i en pressemedd­elelse i går.

Nyt skyderi senere

Senere samme aften ved midnatstid blev der affyret flere skud ved en Shell-tank i Rødovre.

Inden skyderiet havde der vaeret en biljagt mellem flere biler, og da der blev skudt. blev en passager i en af bilerne, en 18-årig, ramt af et strejfskud i foden. Ekstra Bladets mand på stedet natten til i går kunne fortaelle, at han efterfølge­nde kunne gå til ambulancen, men måtte støttes af to betjente.

I forbindels­e med skyderiet i Rødovre har politiet en formodning om, at lokale kriminelle kaemper om hashmarked.

Politiet mener ikke umiddelbar­t, at der er sammenhaen­g mellem de to skyderier. et

 ?? FOTO: KENNETH MEYER. ?? Politiet fandt en skarpladt pistol, som her blev sikret. De formoder, der er tale om gerningsvå­bnet i Albertslun­d.
FOTO: KENNETH MEYER. Politiet fandt en skarpladt pistol, som her blev sikret. De formoder, der er tale om gerningsvå­bnet i Albertslun­d.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark