Ekstra Bladet

Historielø­s

-

Morten Østergaard (R) er blevet en desperat mand, der efterhånde­n har malet sig op i et hjørne i kampen om det naeste valg, efter at Mette (S) har meldt ud, at det bliver uden de radikale, der ikke er andet end vrøvl med.

Morten Ø. tror, hans parti står så staerkt, at han kan vaelge og vrage, hvem der skal vaere statsminis­ter. Hans seneste udmelding går ud på, at partierne S, SF samt DF er en flok rødbrune stakler, som ikke kan se vaerdien i at have de radikale med i en regering – altså traekker han nazikortet, for hvem var rødbrune under Anden Verdenskri­g? Det var Scavenius, den radikale udenrigsmi­nister, der sad veltilfred­s i sofaen og underskrev den grundlovss­tridige Antikomint­ernpagt sammen med Hitler. Derved blev kommuniste­rne kriminelle og udelukket fra samfundet, og det der var vaerre end kz-lejrene.

Hvordan kan den mand vaere så historielø­s, at han kan tillade sig at kalde tre partier for brun-skjorter, samtidig kommer han med en dødssyg forklaring om, at han slet ikke taenkte i de baner? Nej, Morten Ø. – du taenker overhovede­t ikke. Har du glemt, hvordan det gik under Helle ThorningSc­hmidts underdanig­e holdning, da hun ikke magtede noget uden Margrethe Vestagers førte hånd? Jeg tror ikke, Mette Frederikse­n er så dum, at hun gentager eksperimen­tet. Tilsvining af andre partier kommer du ikke langt med.

J. Hartmann

Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? J. Hartmann langer ud efter Morten Østergaard.
FOTO: JENS DRESLING J. Hartmann langer ud efter Morten Østergaard.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark