Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Lørdagen bliver lige så god som din fredag. Du har mange jern i ilden lige nu, du føler dig ved godt mod og tager gerne en tørn. Desvaerre kan dagen godt byde på samarbejds­vanskeligh­eder, så alt i alt er dagen lidt en omgang blandede bolcher. I kan sikkert få talt jer til rette.

LØVEN 23/7-23/8

Du havde en enorm portion eventyrlys­t i går, og det fortsaette­r denne lørdag. I går var der nok et par stykker som mindede dig om dine pligter, men i dag kan du heldigvis slippe for at høre mere om den slags. Du snakker godt med folk, også dem der var lidt skrappe ved dig i går.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du har heldigvis fri. Er det endelig ikke tilfaeldet, må man håbe der er brug for kreativite­t i dit job, for du har ideer til rådighed i rigt mål. Du kan eventuelt tage en samtale med din chef om dine mange gode ideer, også selvom du møder skepsis. I kan tale Jer til rette.

TYREN 21/4-21/5

Lørdagen er af samme omgang, som fredagen bød på. Du vil helst vaere alene, men i dag er der måske mere mulighed for fritid, end der sådan lige umiddelbar­t var i går. Du er måske også lidt mere i humør til at få snakket om et par ting i dag, isaer hvis der er noget der går dig på.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I går taenkte du lidt over hvordan du har det med forskellig­e mennesker omkring dig, og isaer taenkte du over, om der var folk du ikke har det alt for godt med. I dag er oplagt til at få snakket lidt med dem om det, og se om ikke I kan komme overens. I kan begrave stridsøkse­n.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag skal du forhåbentl­ig ikke på job, som du sikkert skulle i går. Du havde brug for en dag hjemme i går, og det har du igen i dag. Ligesom i går, kan du spørgeomen hjemmearbe­jdsdag, hvis du ikke har fri. Du vil gerne vaere taet på familien lige nu.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Din lørdag minder en del om din fredag. Du har lyst til at dyrke din fritid, dine venner, og alle de ting der giver inspiratio­n og glaede. Noget hvor du kun udfolder dig for din fornøjelse­s skyld. Forskellen er dog, at du i dag kan få mere tid til det du gerne vil, nu hvor du sikkert har fri.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du fortsaette­r i samme stil som i går, og har et godt glimt i øjet og er charmerend­e. Du kan flirte hvis du ikke er i parforhold, og mange vil sikkert finde dig interessan­t netop nu. Er du i parforhold, kan det godt vaere at et par gnidninger skal snakkes lidt igennem i dag.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I går fredag farede du rundt som en flue i en flaske,og du har samme energi til rådighed denne lørdag, hvor du sikkert tager lige så meget fat, som du gjorde i går. Men i går tabte du nok pusten midt i det hele. I dag er du bedre til huske pauser, du finder tid til en hyggesludd­er.

KREBSEN 22/6-22/7

Selvom det er weekend, tager du ikke en slapper. Du går viljefast til stålet, og ved hvor du gerne vil hen med tingene. Du knoklede sikkert en masse igår, og var ivrig for at nå dine mål. I dag lørdag har du også fortsat massere af vilje. Måske bliver omgivelser­ne lidt skraemte.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du arbejder igennem endnu en dag, selvom det er lørdag. Du har svaert ved at slippe dit arbejde lige nu, og du tager det sikkert med dig hjem. Det kan godt vaere det frustrerer et par af dine omgivelser, men tag en stille og rolig snak med dem, og forklar hvorfor du bare må arbejde.

FISKENE 20/2-20/3

I går kiggede du lidt på din økonomi, og isaer på penge til fornøjelse­r, og du kunne måske ikke helt finde en grimasse der kunne passe. Du vil gerne opleve en masse sjovt lige nu, men du er måske hårdt spaendt for. I dag kan du bede om hjaelp til at finde luft i budgettet.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark