Ekstra Bladet

HER ER HAN FORBEDRET

-

1 MENTALT STAERKERE

Heldet har ikke forfulgt Haaskørern­e i denne saeson, men hvor Romain Grosjean lader sig påvirke, har Kevin Magnussen rystet både skuffelser og kritik af sig på måde, man ikke har set tidligere. Bedst illustrere­t i Spanien, hvor fnidder og en unødvendig reprimande under traening blev fulgt op af danskerens mest overbevise­nde kvalifikat­ion og løb i denne saeson.

2 SUPER OM SØNDAGEN

Selve racerløbet har altid vaeret Kevin Magnussens force. I 2018 har han vaeret blaendende og bedre en teamkammer­aten i samtlige løb uanset startposit­ion. Selv i Monaco smuttede han forbi, hvilket tydeligt frustrered­e franskmand­en.

3 STEMPLET IND TIL KVALEN

Evnen til at saette en enkelt hurtig omgang er Romain Grosjeans varemaerke­r. Men i denne disciplin er Kevin Magussen også i den grad stemplet ind. Faktisk fører han 4-2 før grandprixe­t i Montréal. En racer, som passer bedre til danskerens kørestil er en del af forklaring­en.

4 BEDRE MED INGENIØRER­NE

Romain Grosjean er kendt for sit brok over radioen, men det har også sine fordele. Han stiller store krav til bilen og er god til at formulere dem praecist. Denne evne besidder Kevin Magnussen ikke på samme måde, men det har vaeret et fokusområd­e i arbejdet med ingeniører­ne, og han er blevet bedre til det.

5 PROPPET MED SELVTILLID

Det er ikke kun teamchef Günther Steiner, som bemaerker, hvordan Kevin Magnussen er fyldt med overskud. Danskeren har selv udtalt, at han aldrig har nydt at vaere i Formel 1, som han gør lige nu. Hvilket både viser sig i medog modgang.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark