Ekstra Bladet

Ann ladt i stikken: – Jeg tør ikke forlade min bolig

- ASTRID MORTENSEN

Hvad der skulle have vaeret en hyggelig aftentur fredag, blev til noget af et mareridt for 50-årige Ann Resen Djebari fra Valby.

Hun lider af diabetes og har i den sammenhaen­g fået amputeret sit ene ben, så nu sidder hun i kørestol. Derfor var det rigtig kritisk for hende, da elevatoren i opgangen i den plejebolig, hun bor i, pludselig ikke laengere virkede.

– Jeg bor på fjerde sal, og jeg kan ikke gå, så jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle gøre, siger Ann Djebari til Ekstra Bladet.

Ingen hjaelp at hente

Anns problemer stoppede dog ikke der. Først ringede hun til Københavns Almene Boliger (KAB), der administre­rer ejendommen. De har et akut telefonnum­mer, men der var ingen, der tog den.

Derefter prøvede hun både 1813, politiet og Falck, der begge fortalte hende, at det ikke var deres bord.

– Jeg sad bare der i opgangen og følte mig totalt magtesløs og ladt i stikken, siger hun.

Ann Djebaris naboer kom ned og holdt hende ved selskab og hjalp med at ringe rundt. Fordi Ann er diabetiker, tager hun noget speciel medicin, som hun heller kunne komme i naerheden af.

Udsigten til at skulle sidde dernede hele natten, gjorde mig virkelig utryg

 ??  ?? Ann lider af diabetes og har derfor fået amputeret det ene ben. Derfor er hun låst til sin kørestol, og det er en udfordring, når hun bor på fjerde sal, og elevatoren i hendes opgang er gået i stykker.
Ann lider af diabetes og har derfor fået amputeret det ene ben. Derfor er hun låst til sin kørestol, og det er en udfordring, når hun bor på fjerde sal, og elevatoren i hendes opgang er gået i stykker.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark