Ekstra Bladet

Stephensen klar til EU-tjans

Den tidligere tv-vaert Ole Stephensen stiller sig til rådighed til Europa-Parlamente­t for de konservati­ve, der bøvler med at finde Bendt Bendtsens afløser

- JAMES KRISTOFFER MILES jkm@eb.dk

Den tidligere vaert ’Go’ Morgen Danmark’-vaert og nuvaerende byrådsmedl­em for Det Konservati­ve Folkeparti, Ole Stephensen, 62, bringer nu sig selv i spil i kapløbet om at blive de konservati­ves spidskandi­dat forud for naeste års valg til EuropaParl­amentet.

Det skriver DR, efter det har vist sig at vaere besvaerlig­t at finde egnede og villige kandidater til hvervet som konservati­v EU-kandidat.

– Hvis partiet mener, at det kunne vaere en farbar vej at stille mig op, så vi på den måde kunne få et mandat i parlamente­t, så vil jeg ikke sige nej, siger Ole Stephensen til DR.

– Så du stiller dig til den post? til rådighed – Det gør jeg i hvert fald, siger Ole Stephensen.

Kendis-fordel

Ole Stephensen forklarer over for DR, at hans kendisfakt­or vil vaere en fordel til valget.

– Jeg har den fordel, at mange ved, hvem jeg er, og det er en klar fordel til sådan noget som EU-Parlamente­t. Det ville vaere bedre, hvis du spørger mig, at de tager en erfaren parlamenta­riker, som har noget ballast med fra lovgivning­sarbejdet herhjemme og som kan fortsaette det arbejde i EU-Parlamente­t, siger Ole Stephensen.

Tidligere har andre kendte danskere med en fortid uden for politik med held stillet op til og er blevet valgt til Europa-Parlamente­t. Herunder både den nu afdøde skuespille­r Jens Okking samt tidligere tv-vaert Morten Løkkegaard.

Ifølge de konservati­ves partisekre­taer, Søren Vandsø, er Stephensen ’et staerkt kort’ og ’et godt bud’ på en kommende spidskandi­dat. Der er dog endnu ikke truffet afgørelse om spidskandi­daturet.

Jeg har den fordel, at mange ved, hvem jeg er, og det er en klar fordel til sådan noget som EU-Parlamente­t

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS/CLAUS POULSEN ?? Vaelg mig – Hvis partiet mener, at det kunne vaere en farbar vej at stille mig op, så vi på den måde kunne få et mandat i parlamente­t, så vil jeg ikke sige nej, siger Ole Stephensen.
FOTO: ALL OVER PRESS/CLAUS POULSEN Vaelg mig – Hvis partiet mener, at det kunne vaere en farbar vej at stille mig op, så vi på den måde kunne få et mandat i parlamente­t, så vil jeg ikke sige nej, siger Ole Stephensen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark