Ekstra Bladet

AF HENSYN TIL DANMARK

- Poul Madsen ansvarshav­ende chefredakt­ør mail: poma@eb.dk

DER FINDES DEN virkelige virkelighe­d, og så findes der Morten Messerschm­idts virkelighe­d. I Messerschm­idts virkelighe­d har han intet ulovligt eller forkert foretaget sig, når han får EU til at betale et sommergrup­pemøde under daekke af, det er et EU-arrangemen­t.

DEN SAG UNDERSØGER EU’s antisvinde­l-enhed Olaf nu på andet år.

MANGE HAR UNDRET det tager så sig over, hvorfor lang tid. Forklaring­en fik vi i denne uge, da Olaf meddelte, at de mener Messerschm­idt modarbejde­r efterforsk­ningen, fordi han på trods af flere rykkere endnu ikke er kommet med en redegørels­e. I MESSERSCHM­IDTS VIRKELIGHE­D har han intet hørt fra Olaf: ’Ikke engang et julekort, ikke en opringning’, sagde han i P1 for nylig.

DET VED VI nu er løgn. Hvilket Messerschm­idts spindoktor modvilligt indrømmer. Nu hedder det sig imidlertid, at EU-svindel-enhedens forespørgs­el var alt for ’bred’.

MEN HVORFOR lyve? Svaret fortoner sig. Det er kort sagt den saedvanlig­e gang Messershit.

MAN BEHØVER IKKE have en doktorgrad i politik for at gennemskue, hvorfor Messerschm­idt forhaler sagen. Han vil gerne i Folketinge­t. Lidt benspaend og udenomssna­k, så kan han måske nå at blive valgt, inden Olaf har afsluttet deres undersøgel­se.

MESSERSCHM­IDT HAR FLERE gange forsøgt sig med, at nu må vi også videre. Ja tak, gerne, Morten, men

det vigtigste mangler. Nemlig, at du indrømmer, at du har gjort noget forkert. ER DER IKKE en voksen til stede i Dansk Folkeparti, der kan fortaelle manden, at nu må den her sag afsluttes? Ingen har som Dansk Folkeparti tordnet imod misbrug af skattekron­er, ingen har som Messerschm­idt talt om svindel med EU-midler. Blot for at vi alle kan konstatere, at det største problem åbenbart er netop Messerschm­idt og hans parti.

SELV IKKE I Messerschm­idts virkelighe­d vil man kunne give EU skylden for skandalen. I den virkelige virkelighe­d tager man den på sig. Af hensyn til demokratie­t, Danmark og danskerne.

Er der ikke en voksen til stede i Dansk Folkeparti, der kan fortaelle manden, at nu må den her sag afsluttes?

Man behøver ikke have en doktorgrad i politik for at gennemskue, hvorfor Messerschm­idt forhaler sagen. Han vil gerne i Folketinge­t

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? EU’s antisvinde­l-enhed Olaf har meldt ud, at de mener, at Morten Messerschm­idt modarbejde­r efterforsk­ningen, fordi han endnu ikke er kommet med en redegørels­e.
FOTO: JONAS OLUFSON EU’s antisvinde­l-enhed Olaf har meldt ud, at de mener, at Morten Messerschm­idt modarbejde­r efterforsk­ningen, fordi han endnu ikke er kommet med en redegørels­e.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark