Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag vågner du lidt rastløst op, hvilket egentlig er maerkeligt med alt det du har fået udrettet på det seneste. Du burde føle dig mere traet og traenge til hvile. Men det kommer også op ad dagen, hvor du endelig finder lidt ro, og gør noget der har vaerdi for dig, i et adstadigt tempo.

LØVEN 23/7-23/8

Efter et par dage hvor du bare har gjort det der faldt dig ind, også uanset hvad omgivelser­ne sagde, tager du i dag skeen i den anden hånd. Du tager ansvar, og du kigger lidt på om din målsaetnin­g nu også er ambitiøs nok. Du tager fat lige fra den lyse morgen af.

SKYTTEN 23/11-21/12

Denne søndag er du i dit arbejdsomm­e hjørne, og din kreativite­t bliver nu omdannet til noget meget konkret. Du får noget fra hånden, og du føler du har et godt overskud lige nu. Dine omgivelser kan måske ligefrem opleve dig en anelse overenergi­sk og en smule højspaendt.

TYREN 21/4-21/5

Efter en lørdag hvor du fik slappet godt af, og sikkert også fik talt om et par ting du havde på hjerte, vågner du frisk og veludhvile­t op i dag, og har massere af lyst til at tage fat på dagen. Du er rastløs fra den lyse morgenstun­d, og har en masse energi du gerne vil braende af.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Efter et par dage med lidt grublerier i det mere taenksomme hjørne, vågner du i dag med følelsen af at der bare skal ske noget. Du har appetit på livet, og du vil gerne have en masse nye oplevelser. Disse oplevelser må gerne tale til alle fem sanser, det må gerne vaere i naturen.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag indstiller du dig på, at du nok ikke kan blive ved med at bede om hjemmearbe­jdsdage i det lange løb, hvad du ellers sikkert har traengt til, eller bedt om i løbet af ugen. Nu føler du, at du har fået ladet godt op, og derfor kan du slet ikke vente på at den nye uge begynder.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Efter et par meget begivenhed­srige dage fra torsdag til lørdag, hvor du havde mange projekter i gang, og var sammen med mange mennesker, traenger du til en dag i dit eget selskab. Du skal kun lige igennem en lidt urolig morgenstun­d, og så finder du fred og hvile.

VAEGTEN 24/9-23/10

Denne søndag bør du bruge på at pleje dig selv. Dem der tidligere på ugen sagde at du nok brugte lige lovlig mange kraefter, havde måske lidt ret, for i dag får lidt traethed krammet på dig. Det frustrerer dig først på dagen, men senere på dagen giver du slip og slapper af.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du traenger til en stille og rolig dag sammen med familien, eller dem du nu bor sammen med. Du har haft travlt de seneste par dage, og nu skal søndagen vaere hyggelig og afslappend­e. Bor du alene, bør du besøge noget familie eller helt taette venner. Det traenger du til nu.

KREBSEN 22/6-22/7

De sidste par dage har du haft fokus på dine ambitioner, og du vågner også op i dag, og kommer pludselig på, at der sikkert var en masse du glemte at få med i dine planer. Det er bare fikse ideer, og du slipper dem igen, og bruger i stedet tiden sammen med vennerne.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du traenger til at vaere sammen med din partner denne søndag. I vågner sikkert begge tidligt, og har begge lyst til at dagen skal rumme et par dejlige oplevelser. Det må gerne vaere en dag fyldt med sanseindtr­yk, og gerne en dag hvor I tager jer rigtig god tid til det hele.

FISKENE 20/2-20/3

Efter et par dage hvor du har set budgettet igennem, for at se hvad der var råd til af fornøjelse­r, tager du dig et par friheder i dag. Du vil sikkert udnytte søndagen til at komme en tur ud i det blå. Nyd det endelig, i morgen mandag venter en travl arbejdsuge foran dig.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark