Ekstra Bladet

Vi gifter os, hvis vi er singler som 50-årige

I 1981 datede Kimberley Dean og Ron Palmer hinanden, men gik så hvert til sit. 37 år senere har de valgt at leve op til et gammelt løfte, som de gav hinanden

- ULRIK BACHMANN

Naesten fire årtier efter at de mødtes i gymnasiet, er 51årige Kimberley Dean og 54årige Ron Palmer netop blevet gift.

Det skriver New York Post, som samtidig fortaeller, at aegteskabe­t er indgået efter en aftale, som de to lavede med hinanden. Aftalen gik ud på, at hvis de begge stadig var ugifte i en alder af 50 år, så ville de gifte sig med hinanden.

Kimberley og Ron mødtes som elever på gymnasiet Saint Agnes School i Minnesota for naesten 37 år siden. Hurtigt udviklede der sig et kaerlighed­sforhold mellem de to, hvor Dean var førsteårs-studerende, mens Ron var på sidste årgang.

Da det faelles år på gymnasiet var ovre, valgte Ron at bryde med Kimberley, fordi der var så meget andet, der trak i ham.

– Vi datede hinanden i naesten et år. Siden slog vi op, men forblev venner, siger Ron Palmer.

– Jeg ville gerne prøve noget andet for at sige det på den måde, og det var jeg aerlig med hende omkring. Jeg besluttede mig for at gå efter sjov og ballade, og jeg var sikker på, at pigerne bare hang på traeerne. Det viste sig dog, at jeg aldrig nogensinde fik bygget et så taet forhold op til nogen anden pige, som jeg havde til Kimberley, siger Ron Palmer videre.

Gift med andre

Få år efter at vaere gået ud af gymnasiet blev de begge gift med andre. Rons første aegteskab holdt i syv år, mens Kimberley fik to børn med sin første mand. Hun blev skilt i 1998.

Jeg besluttede mig for at gå efter sjov og ballade, og jeg var sikker på, at pigerne bare hang på traeerne

 ?? PRIVATFOTO­S ?? Kimberley Dean og Ron Palmer var kaerester i gymnasiet, men gik fra hinanden. 37 år senere er de blevet gift.
PRIVATFOTO­S Kimberley Dean og Ron Palmer var kaerester i gymnasiet, men gik fra hinanden. 37 år senere er de blevet gift.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark