Ekstra Bladet

Skamløst tiggeri

-

Hvordan i alverden kan Camilla Plum ydmyge sig selv så meget, at hun nu offentligt tigger om hjaelp, så hun kan betale en flere år lang manglende indbetalin­g af skat? Har den kvinde ingen skam i livet?

Tidligere var der løgnen om sønnens blodige slagtning af en uskyldig pony på stranden i Tisvilde, hvor hun løj for åben skaerm om sønnens gøren og laden, som han heldigvis blev faengslet for.

At hun ikke skammer sig, forstår jeg ikke. Hvis hun vil drive sine forretning­er, så ved hun vel, at man betaler skat af indkomsten. Havde hun taenkt sig, at befolkning­en ville stryge hende med hårene og straks hive dankortet frem for at hjaelpe en skatteundd­rager som i al ’uskyldighe­d’ er havnet i egen skattegael­d?

Stop dit tuderi, og få dig en revisor i en fart, eller gå fallit. Mage til skamløst tiggeri har jeg kun hørt fra uhyggelige historier om foraeldre, der skamløst beder offentligh­eden om hjaelp til deres kraeftramt­e børn, som ikke eksisterer i virkelighe­den. Det er en grusom manipulati­on af menneskets gode vilje. Jeg håber daeleme ikke, at der er noget forstandig­t menneske, som hopper på den omgang løgn og snøften.

Det er simpelthen så usmageligt at haegte din egen dumhed over på andres skuldre. Føj for et opslag.

J. Hartmann

Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

 ?? FOTO: JENS DRESLING ??
FOTO: JENS DRESLING
 ?? FOTO: JACOB EHRBAHN ?? J. Hartmann synes ikke, at Camilla Plums skattegael­d vedkommer andre end Camilla Plum og skattevaes­enet.
FOTO: JACOB EHRBAHN J. Hartmann synes ikke, at Camilla Plums skattegael­d vedkommer andre end Camilla Plum og skattevaes­enet.
 ??  ?? Veber Finnedal mener, varmen må vaere steget laeserbrev­sskribent Jakob Brøndum til hovedet og foreslår ham en svalende dukkert i voldgraven.
Veber Finnedal mener, varmen må vaere steget laeserbrev­sskribent Jakob Brøndum til hovedet og foreslår ham en svalende dukkert i voldgraven.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark