Ekstra Bladet

HAREIDES UDFORDRING­ER

- FOTO: LARS POULSEN

1

Ingen venstreben­et i stopperkae­den

Det kan godt vaere, at reserven Jannik Vestergaar­d har et rimeligt venstreben, men hans foretrukne er nu engang højrebenet. Det kan under slutrunden blive en udfordring, at Danmark ikke – på stopperpos­itionen – har en udpraeget venstreben­et som Andreas Bjelland, når der skal slås de lange diagonalbo­lde mod højrekante­n – mod Yussuf Poulsen/ Andreas Cornelius. Det kan blive en smule akavet, når en højrebenet skal slå dem.

2

Hvor langt er Cornelius fra kampformen

Andreas Cornelius har døjet med en skade de seneste uger. Han sneg sig ind i truppen, og før kampen mod Mexico udtalte landstraen­eren, at Atalanta-spilleren er 100 procent spilleklar. Men faktum er, at han går ind til VM-slutrunden med fem minutters spilletid i benene siden 22. april.

Det var lidt overrasken­de, at han ikke fik en rolle mod slutningen af kampen mod Mexico, fordi hans enorme fysiske styrke med sikkerhed kommer til at spille en rolle i Perukampen.

3

Uroen i kulisserne

Daniel Wass, Nicklas Bendtner og Andreas Bjelland har skabt uro i kulisserne den seneste uge. Landstraen­eren hidsede sig op efter kampen mod Mexico, da han blev spurgt til, at Bendtner tilsynelad­ende er spilleklar og formentlig en del af Rosenborg-truppen i dag. Han gjorde det klart, at det var sidste gang, han svarede på spørgsmål om spillere, der ikke var til stede. Nu handler det om de 23, der er udtaget til VM. En gang for alle har Hareide nu lukket døren til uroen i kulisserne for at fokusere på VM. 4

Hvordan holdes reserverne til ilden

Lasse Schöne, Kasper Dolberg, Martin Braithwait­e og Lukas Lerager kom ind mod Mexico og beviste, at de har niveauet til at vaere med. De svaekkede i hvert fald ikke Danmark med deres tilstedeva­erelse efter pausen.

Men hvad med alle de andre: Dem, der er meget langt fra spilletid? Det er vigtigt for landstraen­eren, at de hele tiden holdes til ilden, så de kan presse holdkammer­aterne på traeningsb­anen.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark