Ekstra Bladet

EKSTRA BLADET I RUSLAND

-

Et VM i fodbold er altid en kogende gryde med sitrende forventnin­ger og vilde drømme – og her på Ekstra Bladet gør vi alt for at bringe dig helt taet på denne enorme sportsbegi­venhed.

Vi er på plads både i Danmarks VM-lejr i Anappa ved Sortehavet og rundt omkring i det store land. Herfra får du de skarpe nyheder, de velskrevne reportager, kontante kommentare­r og interessan­te interviews.

Både på print og på ekstrablad­et.dk, hvor du også hver dag får tv fra den danske landsholds­lejr. Og gaester i studiet på Rådhusplad­sen.

Følger du VM på Ekstra Bladets mange platforme, tør vi godt garantere, at du bliver både underholdt og oplyst – og aldrig løber tør for VM-stof. Hvem vinder VM?

Måske er det fodboldrom­antikeren, der taler, men Brasilien tørster efter revanche efter ydmygelsen i 2014. Og denne gang virker holdet staerkt og homogent.

Hvor langt kommer Danmark?

Jeg håber og tror på en ottendedel­sfinale. Det vil vaere en godkendt bedrift for Åge Hareides landshold at avancere fra gruppen. Men det bliver ikke let.

Hvem bliver VM’s superstjer­ne?

Hvis Brasilien skal lykkes i Rusland, skal Neymar leve op til sin status som superstjer­ne. Optakten blev ødelagt af en skade, men nu er han klar.

Hvem bliver VM’s store flop?

Argentina har en stolt VM-historie og verdens bedste spiller i Lionel Messi, der jagter VM-trofaeet for sidste gang. Men de har bare slet ikke holdet til at vinde VM.

Hvem bliver VM-topscorer?

Neymar.

Hvad bliver VM’s største skandale?

VAR til VM kan kun blive en dundrende fiasko. I de store europaeisk­e ligaer kan dommerne ikke finde ud af det, så hvordan skal det gå med urutinered­e dommere fra små fodboldnat­ioner. Dømt til fiasko! Hvem vinder VM?

Det gør Tyskland foran Brasilien. Tyskerne har et staerkt turnerings­hold. Det store spørgsmål er, om Manuel Neuer rammer topniveaue­t efter en lang skadespaus­e.

Hvor langt kommer Danmark?

Danmark kommer videre fra gruppespil­let, men bliver i 1/8-finalen slået ud af Argentina.

Hvem bliver VM’s superstjer­ne?

Philippe Coutinho. Brasiliane­ren med den laekre boldbehand­ling får en central nøglerolle for sit land i jagten på den sjette VM-titel.

Hvem bliver VM’s store flop?

England. Den stolte fodboldnat­ion kommer til at skuffe endnu engang til en slutrunde. Hvem bliver VM-topscorer?

Neymar, Brasilien.

Hvad bliver VM’s største skandale?

VAR – Video Assistant Referee. Det nye system, hvor dommerne kan standse spillet for at traeffe afgørelser i kontrovers­ielle episoder. Det kommer til at ødelaegge spillet.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark