Ekstra Bladet

MED CHRISTIAN

Eriksens udvikling på naermeste hold 1

-

Tottenham-Liverpool 4-1

22. oktober 2017

Christian Eriksen kommer ikke selv på tavlen, men er staerkt medvirkend­e til, at Jürgen Klopps røde fodboldhae­r løber ind i et af saesonens vaerste nederlag efter en regulaer Tottenham-opvisning i kampens indledning.

Tottenham-Real Madrid 3-1

1. november 2017

Hvis bosserne i Real Madrid var i tvivl om Eriksens klasse, så sluttede det med de to kampe i Chamions Leaguegrup­pespillet. Efter 1-1 i Madrid bliver de senere vindere revet rundt på Wembley, hvor Eriksen scorer til 3-0.

Tottenham-Manchester United 2-0

31. januar 2018

José Mourinhos mandskab fik ikke et ben til jorden i topopgøret. Ikke mindst, fordi Christian Eriksen skrev sig ind i den engelske fodboldhis­torie, da han åbnede ballet efter 11 sekunder – den tredjehurt­igste scoring nogensinde i Premier League.

Juventus-Tottenham 2-2

13. februar 2018

Eriksen og Tottenham viste en ny karakter og modenhed, da en italiensk chokstart med to hurtige mål blev vendt til engelsk dominans og 2-2 takket vaere Eriksens smukke udligning, hvor han sendte et frispark forbi Gianluigi Buffon.

Chelsea-Tottenham 1-3

1. april 2018

Det lugtede af aprilsnar, men den var god nok. Tottenham slog rivalerne på udebane for første gang i 28 år. Christian Eriksen bidrog markant til den historiske sejr, da han med et af PL-saesonens smukkeste mål høvlede udligninge­n til 1-1 utageligt i kassen.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Anfører Simon Kjaer er selv en stor spiller på landsholde­t, men han ser op til Christian Eriksen og sammenlign­er ham med Michael Laudrup. Det er ikke kun på landsholde­t, at 2017-18-saesonen har skudt Christian Eriksens stjernesta­tus til nye højder....
FOTO: JENS DRESLING Anfører Simon Kjaer er selv en stor spiller på landsholde­t, men han ser op til Christian Eriksen og sammenlign­er ham med Michael Laudrup. Det er ikke kun på landsholde­t, at 2017-18-saesonen har skudt Christian Eriksens stjernesta­tus til nye højder....
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark