Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Du har ikke ligget på den lade side de sidste par dage, og du har knoklet med mange projekter. I dag taenker du over hvad der egentlig føles rigtigt for dig, i stedet for bare at tonse derudaf. Du prøver at kigge på hvordan du bruger din energi bedst muligt.

LØVEN 23/7-23/8

Selvom det var søndag i går, hvilede du ikke på laurbaeren­e. Det giver dig et fantastisk startskud på den kommende uge, hvor du går målrettet efter at komme i mål med dine mange planer. Om du går efter “De Gyldne Laurbaer”, eller andre meritter, er ikke til at vide.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag tager du hårdt fat på dit job,og du knokler hårdt lige til du har fri. Når du endelig har fri, vil du sikkert tage lidt arbejde med hjem. Er der ikke noget at tage med hjem, vil du sikkert saette gang i et par projekter hjemme, der også kraever hårdt arbejde. Du har energien nu.

TYREN 21/4-21/5

I går var du fyldt med krudt, og det er du endnu en dag. Du var måske også både lidt rastløs og lidt staedig, men i dag vendes din staedighed til en fordel, og rastløshed­en er også vaek. Du tager det lange seje traek lige nu, og det imponerer både dig selv og dine omgivelser.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag mandag bliver det nok svaerere at stille din sult på nye oplevelser, end det var tilfaeldet i går. I dag venter hverdagen og rutinerne, og der skal bestilles noget igen. Når du kommer hjem, kan du så bestille noget andet, og peppe hverdagen op med kulturople­velser.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Din kreativite­t er stor i dag, og allerede i går kunne du maerke lysten til, at der skulle ske noget, begyndte at spire. I dag springer din kreativite­t ud i fuldt flor, og det pibler frem med nye gode initiative­r og ideer. Du er ret svaer at begraense lige nu, du er eksperimen­terende og legesyg.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

I går søndag fik du rig mulighed for at slappe af, hvad du også traengte til. I dag er det mandag og du må finde energi til at tage på job, selvom du egentlig godt kunne bruge en dag mere i eget selskab. Du har dog en god staedighed i dig i dag, og du kaemper dig vej.

VAEGTEN 24/9-23/10

Denne mandag er du ikke lige så frustreret over at vaere kommet ned i et lavere gear, som du var det i går søndag. Du tager det som det er, og taenker, at hvis du er traet, så er der en grund til det. Du accepterer det blindt, og det hjaelper dig faktisk til at “overleve” arbejdsdag­en.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

I går søndag traengte du meget til at vaere hjemme, og i dag traenger du lige så meget. Du vil sikkert have lyst til at traekke dynen godt op over hovedet, når vaekkeuret ringer. Du må sove så laenge du kan, og du må berolige dig selv med, at du har mere energi i morgen tirsdag.

KREBSEN 22/6-22/7

I går søndag fik du rig mulighed for at dyrke dine venner lidt, og i dag har du egentlig mere lyst til endnu en søndag, fremfor en mandag hvor du skal på job. Men du tager alligevel fat om naeldens rod, og får udrettet dagens gode gerning, du knokler så det slår gnister.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Mandag er en noget anden affaere end gårsdagens herlige søndag, sammen med din partner, hvis du altså er i parforhold. I dag venter hverdagen igen, og du må bestille dagens gode gerning. Hvis du er single kan du tage på date når du har fri, gnisten vil vaere tilstede.

FISKENE 20/2-20/3

Denne mandag vil du have en god maengde energi til din rådighed, og du vil sikkert selv bliver overrasket over, hvor meget du i realiteten kan nå. Det har noget at gøre med, at du kombinerer din nysgerrigh­ed med staedighed netop nu, og det giver virkelig pote for dig.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark