Ekstra Bladet

FÅ RUMPEN I SAEDET

-

Den danske regering taeller stadig på knapper: Skal den boykotte at sidde på VIP-pladserne ved VM i fodbold i Rusland?

På den måde støtter de jo Putin i hans beskidte måde at skaffe VM til Rusland på og blåstemple­r Ruslands luskede destabilis­ering af Vesten.

– Jeg ville tage med! For Helge Sander, eks-minister m.m.: det første er det gratis. For det andet bliver man fotografer­et med nogle andre VIP’er, og så er man jo berømt. Fodbold er jo også altid sjovt at se på. Man kan altid tage en kritisk dialog med en eller anden taxachauff­ør, hvis det foregår i et no-go-land. Til gengaeld er de helt vilde over, at man kommer den slags steder! Sådan vil det også vaere i Rusland.

– Det er på tide, vi Marie Krarup, DF: viser Rusland, at vi respektere­r Putin, som er en ualmindeli­g kaerlig og begavet mand. En total charmetrol­d og sikke nogle flotte muskler! Når han taever tigre og ror i kajak og sådan ... Desvaerre har Vesten en helt forkvaklet opfattelse af ham, så jo flere vi sender, jo bedre forstår vi skønne Vladimir. Hvis det stod til mig, sendte vi hele Folketinge­t, den kongelige familie med kareter, kolonihave­forbundets formand, Thomas Helmig, Nicolaj ...(staerkt forkortet af red.).

– Personligt siger jeg aldrig Brian Mikkelsen, erhvervsmi­nister: nej til en VIP-plads. Der er altid godt udsyn og søde folk i saederne. Selv om vi har skejser nok derhjemme – min kone er jo millionaer – hygger man sig ligesom mere, når man er VIP på gratisbill­et, ikke? Ork – jeg har da vaeret fra Rio til Beijing, vinterlege og sommerlege overalt. You name it: Brian was there! Ha ha ha ...

 ?? FOTO: LARS KRABBE/RITZAU SCANPIX ?? Brian siger aldrig nej til en VIPbillet.
FOTO: LARS KRABBE/RITZAU SCANPIX Brian siger aldrig nej til en VIPbillet.
 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ?? – Det er gratis, og derfor skal jeg da stensikker­t med.
FOTO: STINE TIDSVILDE – Det er gratis, og derfor skal jeg da stensikker­t med.
 ?? FOTO: JENS DRESLING/RITZAU SCANPIX ?? – Putin er en charmetrol­d!
FOTO: JENS DRESLING/RITZAU SCANPIX – Putin er en charmetrol­d!

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark