Ekstra Bladet

RÅDDENT RÅDHUS

-

BT har afsløret endnu en rådden sag på Københavns Rådhus:

Embedsmaen­dene fik slettet flere afsnit i en rapport om borgernes tilfredshe­d i byggesagsa­fdelingen. Borgerne kritiserer nemlig medarbejde­rne for at vaere sløjt kørende rent fagligt og i øvrigt stive og pamper-agtige i attituden.

Men cheferne syntes, det var synd for klodrianer­ne at haenge dem ud, så man klippede kritikken ud trods protester fra det profession­elle analysebur­eau.

Flere politikere på rådhuset er opbragte over magtmisbru­get. Men den nye teknikborg­mester, Ninna Hedeager Olsen (EL), agter ikke at løfte en finger.

Medarbejde­rne er ’udfordrede’ rent fagligt, men hun ’mener umiddelbar­t, at der er god overensste­mmelse mellem de identifice­rede udfordring­er og de anbefalede indsatser. Det er for mig det vigtigste’, skriver hun i en mail til BT.

Dét, Ninna prøver at sige på sit ubehjaelps­omme embedsmand­s-sprog der skal sløre kendsgerni­ngerne, er, at hun ikke gider vaere uvenner med personalet, og at hun krydser fingre for, at de kan blive bedre. Og så er hun generelt skideligeg­lad med, om nogen daekker over hinandens dårlige arbejde.

Frank Jensen er som saedvanlig som sunket i jorden. Er der problemer? Så skal Frank på lokum, til Paris eller hvad som helst ... bare det er langt vaek!

 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ?? Frank Jensen, overborgme­ster, er igen helt vaek, når den rådne kultur på Københavns Rådhus rulles ud.
FOTO: STINE TIDSVILDE Frank Jensen, overborgme­ster, er igen helt vaek, når den rådne kultur på Københavns Rådhus rulles ud.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark